![]() |
Hitno!
Molim Vas pomozite...
Ima dvije particije c i d. Na d mi je bio folder sa imenom My documet u kojem su mi bile sve moje stvari(muzika,fax...) slucajno sam izbrisao sve sta je bilo na d particiji.Kako?! Pa sve sam ih oznacio i htjeo sam stisnuti propertis ali sam stisnuo delete i odmah ih je izbrisao jer sam u recycle beenu iskljucio ono da me pita Yes or No... Korisitm Nortona ali ne kuzim kako da vratim cijeli folder My documen....uspio sam vratit sve drugo osim tog foldera.Je li to zato jer je on ima 5 Gb pa nije stao u been pa je izbrisdan ili sta? STA DA RADIM? |
Imaš TU nekakav program za to.
Ali sigurno neko zna nekaj bolje |
A skinuo sam par programcica sa neta za unerase ali svi mi pronadu fajlove koje trazim ali da bi ih vratio moram imati full verziju programa.Zna li netko neki koji bi mi pomogao stvarno?
|
Info-lab iz Zagreba se bavi data recovery-em. Mene je my documents koštao 900kn...
|
900kn!?...nema sanse...imam neke bitne programe sa faxa ali ipak 900kn ...nou čens...
|
Evo mislim da sam rijesio problem,skinuo sam s neta o&o unerase. Nasao mi je 2100 fajlova samo je problem sta nema opcije select all, nego moram oznacavati jedan po jedan,poceo sam sada pa vidim da bi to potrajalo duboko u noc pa sam odustao...ja cu to raditi sutra popodne ako netko u meduvremenu ima neku bolju ideju neka ju iznese ako ima vremena...
HVALA! |
zvrcnim me sutra kada budes imao vremena, imam ti ja jedan dobar programcic za recover podataka, meni je do sada pomogao vise puta, a takvih programa imas brdo, naime ja ih imam malo vise, jer sam ja sklon brisanju podataka koji mi terbaju. :confused:
|
Rijeseno...HVALA!
|
Citiraj:
|
Da bilo bi pa cu to i uciniti....
Nabavio sam par programcica koji mogu vracati izbrisane podatke a to su:Recover4all Professional v2.15.CR,File recovery pro3,Active@ File Recovery for Windows 2.0.... Ja sam koristio ovaj prvi i jako je jednostavan.On samo skenira disk i pronade sve sta se moze vratiti i ispise kolike su sanse u postocima da se to povrati.Meni je mislim vecina pa mozda i sve uspjelo nisam bas siguran jer je bio veliki folder koji sam izbirsao 5 Gb,ali on to sve raskomada na fajlove...ali sve u svemu ok Poslije sam jos probao i Active@file recovery i on mi se cini mozda cak i malo bolji,jednostavniji i pregledniji ali njega sam samo malo pogledao nisam ga bas korisitio.... Recover je krajnje jedostavan,oznacis fajl koji zelis recover,stisne recover i on te pita gdje ga zelis spremiti i to je to-SUPER! Eto to bi bilo to... |
aha, jesam car, jesam li zasluzo :beer: , da li si vratio sve podatke potrebne, kao sto su oni za fax.
da ne zaboravim, buduci da sam vidio da neki placaju podosta novaca za recover podataka, neka mi se slobodno jave, ja cu im rado to napraviti za neku pristojnu sumu krznenih, jer je to veoma kompliciran posao.:D tko bi rekao da je znanje tako skupo. sala, nadam se da se nitko tko se prepozna u ovome tekstu nece naljutiti :beer: za sve!!!!! |
Evo ti ....:beer:
|
ma nista, bas ti hvala, veoma si ljubazan. evo i tebi:beer: i pazi sta brises:D
|
meni se to deslilo nekoliko puta i ali srića da mi prijatelj zna s time i sve vrati na misto:beer:
|
recover my files i PCI file recovery
2 programa koja su mi najvise pomogla |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:22. |