![]() |
x800 stigle u HG-spot
uhvatila me nostalgija kad sam vidio SAPPHIRE X850 XT FR :D
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx...00&podgrupa=10 čini se da više nije in novije, što starije to bolje (kao vino). vjerojatno rješavanje starih zaliha, al stvarno čudo što ih još ima za kupit. |
Imaju jako puno starijih grafickim po cijenama po kojima su bile prije 2-3 godine. Cak i Ti4800SE ima po 1100kn :D :D :D
Salu na stranu, da se nac solidnih starijih grafa za AGP. |
Citiraj:
|
A bogme i drže cijenu :)
A nije ti čudno što ima 9200-tki, koje su još jedno 3 godine starije? |
ne znam za vas al po meni je ovo definitivni => Best buy
|
Mislim da bi to bio Best Buy of All Time :)
|
Baš me zanima šta bi se dogodilo kad bi netko naručio tu grafu. Možeš im cijelu frku složiti s inspekcijom i sl. ako ti je ne daju za cijenu koja je na netu.
|
SPAM:banned::flyingey::Machineg:
|
Citiraj:
nemožeš naručit. klikneš plusić ali ne stavlja u košaricu. Kako flajpan kaže. Imaju gadnih problema sa stranicama zadnjih mjesec, dva. |
Citiraj:
definitivno mozes . doso nam je frajer koji je vidio na nasoj stranici 8800gtx za 3100kn a dodje 4000 i reko da ce poslat inspekciju blabla bla i sef mu je dao za 3100. radim ja u hgspotu. ima dosta stvari gdje na netu pise jedna cijena na njoj druga a kod mene u ubs-u treca. sje... da boli glava, |
znači uzimam x850xt bez PDV-a 78 lipa , odmah možete naručit 1000 komada , ok?
|
Pa u ADM-a je Thermaltake ToughPower 750W bio dugo 0,00kn, možda je još uvijek...
|
Citiraj:
Aj javi koji put kad je nešto zanimljivohttp://forum.pcekspert.com/images/icons/icon12.gif |
HGspot je od 1. siječnja preuzeo sve poslovnice koje su dotad radile kao franšize, u svima su bile inventure,
kao i u glavnoj poslovnici-i sve što je zatečeno na stanju u "novim" poslovnicama je stavljeno na stranicu (posljedica novog programa na kojeg je kompletan HG prešao), tako da sad na stranici ima masu stvari koje su na servisu i sl. Ništa od toga se ne može kupiti. A stranica im je od istog datuma totalna koma, ali to bi valjda skoro trebali srediti... Njima je u interesu da bude tako...:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:42. |