![]() |
Spajanje racunara
Kako dva ili vise racunara spojiti koaksijalnim cablom?
Unaprijed zahvaljujem. |
2 mrežne kartice sa BNC-om, kabel, 2 konektora; 2 T konektora i 2 terminatora ako ti kartice nemaju auto termination što najvjerovatnije nemaju i ako planiraš poslje dalje ići.
|
Baroncic odakle si?
Nemoj se naljutit ništa loše ti ne želim samo pitam. |
Citiraj:
|
Da baš:D
Moram mijenjat avatar a nemam ideju. Prijedloge postajte možda se odlučim za nekoga:rambo: |
Nemoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baš je dobar, čak ima i finu povezanost s nadimkom:D |
Al što je meni taj čovik drag nemaš pojma:D
Ne jebe ameriku dva posto, i ko mu šta može, živa legenda. A pogledaj nas parimo pas koji povija rep među noge pred Carlom del Ponte,sramota! Živio Janko!:beer: |
Citiraj:
|
:beer: :beer:
|
...pijanci...
|
uh ovo ti nije trebalo:mad:
Sad sam stvarno ljut...nema pljuvanja po generalima right?:grrr: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj se tu grchish, molim te lijepo, kaj? Uostalom, komentar pijanci isao je vas dvojicu. O politice necemo na ovom forumu, imas za to druge forume. |
Kao što reče thompson ono što jedeš je politika, što gledaš politika tako i ovo sve vam je danas politika;)
|
Citiraj:
o tome pricaj kuci ili u birtiji |
Citiraj:
|
sta je s tobom???pa posve sam smiren bio :D
|
Citiraj:
P.S. Bio je dovoljan jedan :D na kraju poruke i sve bi bilo OK. Ovako zvučalo je previše....... |
Citiraj:
ako je to posve drugo sta je uopce to spominjao na ovom forumu, svadjamo se oko komada hardwarea kako necemo oko politike kojoj ovdje zaista nije mjesto????? i kog sam ja stavio u neku svoju skupinu???on se sam stavio u skupinu kretena (12-18 godisnjaci koji se umiru za thomsonom, vicu ustaske parole i sva ta sranja su samo kreteni i nista drugo) svojim izjavama.......... taman takvima je svojstveno da u sve proguravaju svoju politiku.....mogu ja bit "crven", "zelen" ili "crn" ali ovo je PCekspert forum a ne HDZ ili GeneralForum....... i opet ponavljam, nek takve stvari razglaba s drustvom ili ode na mjesto gdje se okuplja ekipa istih motiva..... |
e sad smo na ratnoj nozi:grrr:
|
Fino, mi tu se j...a Baroncic zakufao i pobjegao:D
Slažem se s izjavom; nije ni vrijeme ni mjesto za takove rasprave, zato...sa srećom:clap: |
Ajde greg ne seri,please:rambo:
|
ma daj brisi, nagni se i cekaj da ti se vrati ivan s tisucu momaka :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:30. |