![]() |
DVI u HDMI
Imam Ati x1950Pro sa dva dvi izlaza.
Kupio sam dvi u hdmi kabel i pokušavam spojiti na lcd tv. U driverima kad ukljucim drugi monitor uredno ga prepozna i prikaže (philips tv), ali nikako ne mogu dobiti sliku na njemu. Provao sam više stvari, clone mod, extended desktop, 50hz, 60hz, ali tv stalno javlja "nema ulaznog signala". Do sada sam spajao samo kompozitnim kabelom ili s-video, ali tu odmah dobijem sliku, cim upalim racunalo. Pomoc bilo kakve vrste je pozeljna. :chears: |
probaj staviti staviti rezoluciju 1280x720 na LCDtv
|
Riješeno!
Evo provao s drugim kabelom na drugom tv-u (panasonic lcd) i radi iz prve.
Baš kao što i treba raditi. Pretpostavljam da je onda problem u tv-u, pa će vjerovatno na servis. PS isprovao sam skoro sve rezolucije, tako sa nije u tome problem. |
Da ne otvaram novu temu...
Na sta trebam pazit kod kupovine HDMI adaptera i kabela ili je sve to slicno,a razlika u cijeni?Inace spojio bi svoju grafu na telku koju sam jucer uzeo. |
Citiraj:
TV otišao na servis. HDMI ulaz neispravan. Dobio novi TV, sve radi s prvim kabelom iz Chipoteke. HTML:
http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=8070304110 |
E još nešto. Kad sam kupovao hdmi-hdmi kabel za spojit dvd player, cijena je bila za 1m 120kn :Machineg:
Tako da ovih 10m za 129kn je :goood: |
o kojem je lcd tv-u bilo rijec?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:06. |