![]() |
UT 2k4
Nabavio sam si neki dan oriđiđi UT 2004 i sve je super, grafika, oružja.... ali najviše mi smeta što kada otaberem stazu load-a mi se minutu do dvije. Ima li lijeka?
|
Loada dugo jerbo sve skinove učitava u RAM.
To inaće jako pomaže kod igranja na net-u. Samanjuje ping :D Pod options imaš - game -- preload all player skins -- to isključi i load-a se puno brže. Jedino kaj gubiš na pingu :( |
Citiraj:
|
Jel valja to sta online?
Da li je cisto napucavanje il ima nesto vise od toga? (tipa Wolfenstein gdje dobivas experience i skillove) |
Sad je puno bolje. Više mi ni ne šteka kod loadanja. Ja ne igram online pa mi to ni ne treba
|
E ljudi , dal je to samo meni ili je tak svigde.
Onaj zvuk pucanja i streljanja u igrici je nekak puno tiši nego kaj je bil u prvom UT. Metnul sam ja to do kraja ali sve jedno mi nije dost glasno. Mislim morem ja pojačati do kraja zvučnike , ali znam da je UT na istom volumenu ko i ovaj sad imal puno glasniji zvuk oružja:) |
mogu ti reč da ni meni nije nešto zvuk!!!!!
|
Citiraj:
|
Same here. Ali to me ne dira toliko. Glavno da dobro izgleda
|
Pa mogli su nekakav dobar zvuk napraviti uz takvu grafiku:mad:
|
Citiraj:
Trenutno imam Kopiju s 6CDova:fuming: ali uskoro(tj kad hebeni algoritam nabavi DVD verziju krećem na usavršavanje) idem u profiće:p inače cijela igra je puno izbalansiranija... deathmach(novi skinovi,zakon oružja,balans oružja odličan ma sve.........) igru se svakako isplati nabaviti ali SAMO DVD(nisam puk-o da držim po stolu 6CDova) UNREAL 2k4 rocks evo pifa za Epic i ekipu:beer: |
Citiraj:
Jedino kaj mi je ping U BANANNIIIIII :fuming: Nema HR servera i je jako veliki bad :fuming: Onslaught u MP - totalno novo iskustvo :rolleyes: Assult 5vs5 - ma milina jedna za taktičku koljažu - jedino ako se igra s noobovima, pa debilčeki sami idu napadat totalno bez koordinacije :rolleyes: |
Mozda ce me sada popljuvati, ali ... zasto si uzimao original ako ne mislis igrati online?!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ZNAM da će Cyb skinuti sa compa tu igru za par dana i kupiti original :D |
Evo-ima u Algoritmu za kupiti:D
350 krznatih... |
Meni su zvukovi sasvim normalni, a učitavanje mape 30-45 sekundi, a konfa mi nije sada neko čudo prirode i tehnologije...
I jel možete reć neki server solidan, mislim IP servera, ne da mi ih se sada isprobavati jedan po jedan... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02. |