![]() |
logiteh x530 pucketanje
kajaznam dodje im nekad da pucketnu onak,bezveze,ne stalno,recimo u po cuke jednom
i da iam prenaponsku letvu,sa uticnicama wtf kaj su tak osjetljivi na struju? ima ko kakva iskustva,nije neki velki problem,al zna izivcirat tokom slusanje empetrica il gledanja filma |
je, jako su osjetljivi. jednostavno se navikni, ili promijeni zvucnike.
|
Bilo je jednom vec prije na forumu samo ne znam je li tocno taj model i uglavnom bilo je prisutno pucketanje a problem je bio u tepihu koji je stvarao elektricitet:D
|
tepih bas nije u blizini a i pucketne samo jednom ne stalno
|
Hehe, a da ti sad kazem di si dobio te zvucnike? LoooL :) Nema džabe ni kod stare babe...
|
T-scum dijeli zvučnike...
etot' sad na |
haha zna se di sam dobio :)
vidio sam da su i likovi na linksovom forumu imali problema s tim pa sam to malo procito |
Meni isto pukne tu i tam i primijetio sam da se to događa samo kad netko u blizini upali svjetlo, tv ili bilo koji električni uređaj, uglavnom, ima nekih problema sa strujom. Ovisno o udaljenosti tih trošila, pucketanje je jače ili slabije. Meni samo jednom pukne i to je to. Ne smeta mi, ali mi je malo čudno da si Logitech to dopušta.
|
To je T-Scum serija limited edition, LoL.
|
Citiraj:
Osim pucketanja, čuti ćeš ponekad i radio (neš na njemačkom) kad su ti zvučnici na min. volumenu. Ako već nisi. Bila je tema ovdje, podosta velika baš o tim problemima na x530. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
vecinom pucketnu kad se "upali" frizider il napa al dobro naviknut cu se valjda i da jos nisam cuo njemce :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:59. |