![]() |
(riješeno) Nova konfa neće upaliti
Kupio sam neko kuciste od CODEGENA (400W) Maticnu Gigabyte GA-P35-DS3L procesor E6750 i grafa PX8600GT. To sam sve stavio i pospajo. I nece upalit.
Mislim cak da je problem i do "Front Panel Header" (inace oni pinovi gdje ide za reset led ...) i ovako sam to spojio HD ustekao H.D.D led MSG - nista PW ustekao M/B SW RES ustekao RESET SW NC (ima jedan pin) i jos mi je ostalo power led+ i - (ovaj minus je u nekog krugu) oba imaju jedan pin ali su zajedno |
Jesi li spojio 4pinski konektor u ploču kod procesora? Radi li napajanje? Zavrte li se ventovi na box cooleru procesora? Daj malo više informacija.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
3 privitaka
evo slike
kako bih bilo to pravilno spojit |
|
http://www.imagesforme.com/out.php/t18424_IMG3922.JPG
i pali ... pazi na + i - kak ih okreces ak okrenes naopacki nece se nista desiti a ak fulas okreni na drugu stranu, mozes i spojiti samo taj MB SW na PW bez ovih ostalih i to mora upaliti ako si ostatak komponenti dobro pospajao ... jel trreba za ru graficku enko dodatno napajanje onaj moleks kaj ide u plocu ili ima na sebi neki konektor? |
Jel nisi ti to mozda stavio plocu bez distanci???
Nekako mi preblizu ploca do lima na slici??? Moram pitat jel vidio sam par takvih slucajeva.... |
Imam isto neko codegen kuciste i kupio sam slicne komponente ko i ti, i isto mi se dogadja.jucer sam odnio plocu na reklamaciju, ali nakon ovog posta sve mi se vise cini da je to zbog ovog kucista
|
Citiraj:
e posto je nova konfa dali mi uvjek mora brojat mb od grafe |
znaci radi ti sad?
|
Citiraj:
|
samo si plocu odsarafio malo plocu i malo je digo? jel bi mogao poslat screen pls, kako si front panel spojio sa onim zicama iz tog codegen smeca...
|
Citiraj:
RESET SW u RES POWER LED i - u MSG HDD LED u HD M/B SW u PW |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:46. |