![]() |
zvučnici
evo totalno živčan sad... došo doma i vidim da mi zvučnici ne rade... nije mi jasno zašto i malo proprčkam i skužima da je ono što je trebalo bit uštekano u komp uštekano u zvučnik...cimerica se nije baš snašla... dakle jel to uzrok nekakvog kratkog spoja zbog kojeg su otišli u vječna lovišta...? i neznam al je slučajno il ne svjetla u pola stana ne rade :?
i sad spojim slušalice i ok...ali kad spojim mikrofon koji je na sluškama počne šumit i ne prestaje...any suggestions...? |
a koji su to zvučnici? možda je "naišo" visok napon pa ih spalio. Do što je cimerica preštekavala nije ih moglo spalit.
|
Pokaži ti cimerici kak se uštekava ;) Onda će znat drugi put.
Mogao si stvarno malo bolje objasnit što se dogodilo i o čemu se radi :) |
koliko ja sam ja shvatio (dosta je bilo teško :)) crkli mu zvučnici a i pola rasvjete u stanu a valjda je cimerica pokušala popravit praveći neke egzibicije sa kablovima...tako nešto.
|
:)
ok..dakle desni zvučnik na kojem se nalazi tipka za paljenje... jedna žica ide u u ljevi zvučnik, jedna u struju, a treća ide u komp... e pa kraj te treće umjesto u komp bio je uštekan u port za slušalice na u istom zvučniku... i sad više ne rade...ne pali se lampica ni ništa... znači zvučnik se ne može spalit tako..? šta se onda moglo desit...? i drugo ptanje... slušalice rade normalno..ali kada uštekam i mikrofon sa tih slušalica počne šumit i taj šum ne staje... zašto to i kao se to može sredit... hvala unaprijed :) |
stavi MUTE na Mic u mikseti (volume control)
|
eh? jel ču onda moć pričat preko njeg .. na skypu recimo...?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:37. |