![]() |
Nestaju slike u IE
Jednostavno nestanu. Čak i ove iz PCexperta. Kad se sve učitaju, jednostavno nestanu s ekrana. To se počelo dešavati pred par dana. Ili kad je stranica s thumbnailovima (Google ili nešto drugo), sve se učitaju i odma zatim nestanu. A ako na neku od njih kliknem, slika se učita u originalnoj veličini i...nestane.
Ovako, sve su postavke za prikazivanje omogućene, po postavkama IE-a nije ništa dirano, temporari internet keš prazan. Adaware i Spajbot ne pronalaze ništa. Virus killer isto. |
Jesi mu kaj mjenjal, instaliral neki dodatni program za npr. uklanjanje popupa, stavljal firewall s web filteringom...
|
Ne. Sve je po difoltu. Ali, moran napomenit, da ne uklanja uvijek. Nego kako mu padne napamet.
|
Ma to ti XP sprema slike da imas kaj gledati dok kempas u American Armyu :) :) :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Baj d vej, problem solvd. Popup bloker uključio blokadu. A zašto sam od sebe, neman pojma. A ja i zaboravio da imam tog blokera. :D |
A sta sam ti odmah rekao :rolleyes: Ta sranja od dodataka za jos vece sranje naprave mega sranje : suicide
|
Zero popap bloker. Odličan program. Super radi. Čak i kad slike miče. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33. |