![]() |
Bežični miš i punjenje > pomozite...
Imam Yakumo bežični miš. Miš ima bazu i kada se baterije isprazne
jednostavno se miš stavi u bazu i preko noći se napuni. problem u tome je što baza neće puniti baterije. - Baza daje izlazni napon, što znači da baza može puniti - Miš ima nove punjive baterije (probano i s starim) - Miš je ispravan (baterije mu napunim na stolni punjač) u čemu može biti problem i zašto više ne može puniti. PS: postoji li neka caka da se popravi punjenje preko baze? hvala |
Za punjenje baterija osim napona treba ti i određena struja. Pitanje je da li baza daje dovoljnu struju za napunit baterije.
|
Citiraj:
|
probaj ako mozes izmjerit napon u lezistu baterije na misu dok je na punjacu, struja je mislis 250mA :D
|
Možda ti je neki kontakt unutar ležišta otišao ako ni LEDica ne radi ili samo kontakti na ležištu gdje se priključuju kontakti miša.
|
coconut ti je sve rekao, vjerujem da je to onaj sivo crni, a na bazi plava ledica :).
Meni se jedan pin otkačio, pa sam morao improvizirati kontakt. Miš je dobar, al neki dijelovi ( konkretno kontakti baze ) su nekavalitetno napravljeni. Provjeri ako ima tih pinova, tj u kakvom su stanju :) :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:15. |