![]() |
Arowana Freestyle Fighter III
Frend mi je kupio gore navedeni gamepad i ja sve lijepo po uputama složim iz Control Panel -> Game Controllers, ali ne rade sve tipke!!! Rade samo 4 od 10, 2 registrira kao throttle i još neko sra*e...
Nisu priloženi driveri uz gamepad Windows XP |
Re: Arowana Freestyle Fighter III
Citiraj:
A da skineš s neta nešto?! |
Re: Re: Arowana Freestyle Fighter III
Citiraj:
|
Re: Arowana Freestyle Fighter III
Citiraj:
|
Pa nemam 3 godine da neznam napravit to!!!!!! :fuming:
Već sam bio i na stranicama proizvođača (koje su fu*in njemačke) i slao sam im mail, al neće odgovorit, a na stranici nema drajvera!!! Mislio sam da vi možda znate neku foru na koju mogu osposobit taj jeb*ni gamepad (možda neki program), al izgleda da ništa od toga... |
da izgleda da nista od toga...:D
|
Citiraj:
|
a jebemu nikad ljudi nece google nauciti koristiti.........
http://www.drivers.hu/drv_dwnload.php?id=7337 - odi tu i klikni na ono dugme di pise nesto divlje, milim letöltés :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo nije USB verzija, neko serijski port...
zaboravio sam spomenut... da li uopće ima drajveri za serial verziju? našo sam ja za USB... nisam glup, znam koristit google :argue: jel postoji konverter serial>USB? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
znam da je velika razlika...
konverter? |
Citiraj:
samo sve je to meni cudno, kao prvo odakle si iskopo gamepad koji ide na SERIJSKI port?????kao drugo sama cinjenica da uz njega nisu dosli nikakvi driveri je vrrrrloo cudna...... a kao trece i najcudnije cak ni sama Arowana koliko vidim nezna za taj tvoj gamepad (vec samo za USB model) |
ma to je neki shitni, za 60kn, kupio mi frendu stari ovak bezveze sam da ima... :beer:
|
pa za te pare umes onaj geniusov najeftiniji, nije nista posebno ali barem ima drivere :)
|
Ja imam Logitech Wingman, isto dolazi sa driverima...
cool je gamepad, sve utrke igram na njemu... (NFS, GTA3, Mafia...) (dok sam u autu...) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:26. |