![]() |
PC Power & Cooling Silencer 750 Quad CrossFire Edition
E da mi treba nešto tako snažno ovo bi bilo to...
E da, Beren - dobri grafovi :D Vidim da si odyebo bench generator:banned: |
dobro napajanje, ali zašto raditi tako snažna napajanja, bilo bi dobro da osvane neki Corsair VX350 ili nešt slično
btw u tekstu imate grešku, kaže se proizvođaČ :D odmah na početku... |
Ima fensi-šmensi crvenu boju(:p),al kad se vidi sta je "pod haubom" onda bas i nije vise "za malu djecu" :smoke:
Napajanje je mrak :),60A @ 12V :nuts: |
Sviđaju mi se novi grafovi :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Isto napajanje je testira prvo Bug pa PC Chip , a PCE zadnji - znači li ovo da je Oleg M. u pravu :eek:?
|
Bug i PC Chip nisu testirali potpuno isto napajanje zato što CrossFire Edition model koliko ja znam uopće nije moguće kupiti u hrvatskim dućanima, a u PCE je stigao direktno iz SAD-a.
U krajnju liniju zar je uopće bitno tko je prvi što testirao? Ionako inozemni mediji 99.9% proizvoda obrade prvi, pa je onaj koga proizvod baš zanima ionako već pročitao recenziju. Na kraju, ako ćemo baš direktno uspoređivati, teško je da su članak na PCE-u od nekoliko stranica i članci u tiskanim medijima od pola stranice jednako informativni, zar ne? |
Ima pogreška u recenziji. U HR ne postoji distributer za ovaj brand ;-)
Ne vjerujem da će ga ikada i biti jer su napajanja skupa i nemaju prodavanost na ovakvim tržištima. P.S. ako se aludira pod distributer na Links onda bih samo kazao da mi kupujemo napajanja sa dvije godine jamstva i to proslijeđujemo dalje. Još možda za ubuduće bitna stavka je ta da korisnik uvijek može kod proizvođača a sa računom bez obzira gdje kupio napajanje ostvariti puno jamstvo. I van granica HR dućani nedaju kompletno jamstvo nego u većini slučajeva daju zakonsko jamstvo koje u većini zemalja traje dvije godine, nadalje ga daje i ostvaruje proizvođač. Tako kupac određen broj godina može artikal riješiti u dućanu a poslije kod proizvođača. Nažalost u na većim tržištima postoje uredi koji to spretno odrade a u HR ih nema ;-( Pozdrav. |
Da, aludira se na vas obzirom da vi jedini imate napajanja ovog proizvođača u ponudi. Ne znam kakva je situacija od kada je OCZ preuzeo PC Power, da li možda firma koja distribuira OCZ automatski može distribuirati i PC Power. Konkretno mislim na Ve-mil (ako sam dobro shvatio oni su OCZ-ov distri), no oni nemaju PC Powerova napajanja u ponudi, pa postoji dobra mogućnost da sam krivo posložio lego kockice.
Hvala na klarifikaciji oko distribucije i jamstva. :) |
Citiraj:
testirali ste potpuno isto napajanje. razlika je samo u boji. i pazi, naljepnici. nije Nsli vec CF sticky. btw, prvu recenziju prije kupovine doticnog napajanja prije pol godine, upravo sam vidio za crossfire ;) kaj se tice garancije, links je sasvim u pravu. nazalost. nasu. kupaca. garancija je takva kakva je, no ukupna u trajanju od pet godina moze se SAMO ostvariti u kontaktu sa proizvodacem i to pismenim putem. to je uglavnom i jedini minus tog napajanja koje se navodi u recenzijama. uz naravno, njegovu duzinu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50. |