![]() |
Logitech USB Headset 250 - problem
Ovako,
prije par dana sam uzeo doticni headset i kad sam ga prikljucio na komp "instalacija" je uredno odradjena i sve je radilo... Isti dan sam iskopcao slusalice iz UBS-a i prilikom sljedeceg prikljucivanja microfon jednostavno vise nije reagirao...ja sve uredno cujem ali drugi necuju mene... Vec par dana googlam i nemogu naci rijesenje za taj problem, naisao sam na par istih slucajeva ali nitko nije dao rijesenje.. Any help? :( |
Nitko? :(
p.s. naravno u postavkama je sve uredno namjesteno.... |
USB slušalice/mikrofon cu cudnovata stvarcica jer imaju svoju zvucnu. dakle ako nemas namjesteno u sound devices da ti je input device USB stereo headset (ili nesto slicno) i stoji ti na automatski onda probaj istekat/ustekat i to sljedecim redosljedom:
ugasi voice program istekaj, ustekaj upali voice program... trebalo bi raditi . ako ne onda si namjesti da ti je taj logitech primarni input/output deevice. Lp, FoX |
Nije proradilo.... (moram pitati, TS2 je voice program?)
Meni se trebutno automatski prebacuje sa zvucne kartice (aueron wave) kad su iskopcane slusalice i USB headset kad su ukljucene. Jos jedno glupo pitanje; kako namjestiti da je logitech primarni I/O device? hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:45. |