![]() |
Trebam miš obični
Obrisano
|
LOL,sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"...
|
Obrisano
|
M&D:D
|
Obrisano
|
Valjda misli na "maldez i droge" kao temu. Mislim da ti nema prevelike razlike između potrosnje misa koji je usb na kuglicu ili nekog optickog. Uzmi nekog jeftinog logitecha i vozi.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo jedan kad već tražiš:
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=13027 Iako ti ljudi dobro govore, sestra mi ima logitech wirelless desktop i ledica na mišu nonstop blinka, i kad je ugašen komp. A baterije traju mjesecima... Doslovno! |
logitech b58 i mir.
|
Obrisano
|
Citiraj:
|
Dobiješ adapter s mišem (B58).
|
Citiraj:
zapravo i nisam siguran dali postoji PS2 to USB :) (nisam googlao) |
Citiraj:
Po izgledu se i meni čini da ide samo USB na PS/2, ali tko bi ga znao. :) |
Citiraj:
ajd ne ljuti se ali ovo ovdje je čisti materijal za sig. |
Citiraj:
Ja nikako ne mogu skontati čemu ovako koplicirati.Dobiješ bolji miš(optički) za skoro iste novce,a ti stalno napadaš sa tim kuglicama.Bez ljutnje,ali taj miš troši manje nego svjetiljka u tvojoj sobi.Ako ti je toliko stalo do uštede energije onda iskljuci struju i put u prašumu.:chears: |
Modovi, pliz obrišite ili zaključajte ovo. Žao mi je kaj sam uopće išta pitao... Čim se malo nespretno izrazim odmah sam predmet sprdačine u tuđem sigu. Mislio sam upotrebom kugličnog miša smanjiti potrošnju baterije na lapu, ali sad to više nije bitno... Slijedeći put ću dobro razmisliti prije nego išta pitam.
Fala na razumijevanju |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:37. |