![]() |
fat u ntfs?
Dali je moguce c particiju iz fat32 pretvoriti u ntfs bez formatiranja i dali trebam to uopce i pretvarati( defragmentacija mi se cini spora pa mi to palo na pamet kao uzrok)?
|
Citiraj:
Na stranu to sto neces puno dobiti s time (sto se defragmentacije tice), no NTFS je puno bolji FS od FAT-a, jedino sto je trebalo odmah u startu ici na NTFS, ne ovako. |
kako iggy?
|
convert C:/FS:NTFS
C: je stavljen kao primjer :) gore navedenu naredbu izvršavaš na vlastitu odgovornost |
Iz cmd jel? ili?
|
http://www.savassaldir.com/FAT_NTFS_...T_NTFS_Don.jpg
napominjem..na vlastitu odgovornost..ja ovo osobno nikada nisam izvodio..više volim format pa onda usput bacim u NTFS :) |
Kad sam ja to radio prije 2 g. radilo je super.
|
ne raditi to s particijom gdje su instalirani wondowsi zbog permissiona, inace moze...
|
Kakvog permissiona? Ma nema veze, probat cu. Ionako sam napravio backup sa norton ghostom pa nevermind. Dok ovo pisem defragmentacija je u tijeku na tom drugom kompu: ovo me cudi - c particija je velika 8gb. pola je slobodno. defragmentacija traje 20 min(analiza je trajala 2 min). Nesto mi tu nestima. masina je celeron na 866, 256 rama ,20gb je hard. ima li kavih savjeta?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Radio i više nego jednom radi bez greške. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:05. |