![]() |
Optiarc AD7200a brzina i zvukovi i nakon rinstala
dakle imam ovu przilicu nekih 3 tjedna a ista takva samo stariji model mi je riknula u starosti od 3,j a snimila je 15 dvd-a i javila power calibraion error
kupio sam je jer sam bio prezadovoljan sa Nec 3500 samo nije snimao dual layer iako pise da snima al problem je drugi s ovom novom przilicom dakle prije reinstala windowsa mi je snimala na 0.1X pa sam mislio da su windowsi u banani pa sam reinstalirao, s tim da kod paljenja se cuje zvuk u przilici kao da je cd unutra onak skrio skrip 2 puta to se cuje stalno otkad je imam. i sad nakon reinstala snima dvd normalno i dvd rw samo cd nikako sta da radim, dodje do 14 % i onda brzina padne na 0.1x i tako dok ne poludim i stisnem cancel i tak sam ubio vec 8 cd-a, jer pokusavam i simulation dobro prodje al sminit nikako probano i u alkoholu i neri 7 i nis. svaki savjet dobro dosao :zdero2: mrdao sam i po dma modu u ide chanel properitis al nije bolje. |
Ja sam imao jednom Optiarc i imao slične probleme odmah kad sam ju kupio, vratio ju nazad (pod garancijom) i pošto (hvala bogu) nisu imali više optiarc na lageru uzeo sam pioneer koje eto rade već godinu i pol bez ikakvih problema.
E sad, kod tebe je možda problem drugačije prirode, ali po onom što si opisao čini mi se da je i tvoj ipak hardwareske prirode, pa lijepo garanciju i pržu pod ruku i u akciju. |
tak cu i napraviti mislim da je tak najbolje...
thnx iako sam mislio da je nes drugo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:32. |