![]() |
Athlo64 temperaturna zastita
Zna li netko na koji je nacin izvedena temperaturna zastita kod A64? Mislim da i on ima diodu, i da li je takodjer potrebna logika na ploci koja gasi sustav?
Molio bih takodjer nekog tko ima u blizini jednu matičnu za A64 da mi da nacrt socketa i pripadajucih rupa, da bih mogao napraviti novi vodeni blok. LAcy |
Odi U HG shrot i detlajno si pogledaj izlozenu plocu
|
Hvala na ovakvom odgovoru, od 39 citanja samo jedan odgovor i to ovakav?! Zar je ovaj forum postao mjesto hvalisanja tko kakvu konfiguraciju ima, ciji tata je jaci... ili se jos uvijek moze ozbiljno razgovarati?
Citiraj:
|
Zaštita je sređena preko termalne sonde na procesoru u kombinaciji sa nezavisnim sklopom na ploči + konvencionalna zaštita preko praćenja sistemskih parametara putem BIOS-a.
Vlastito iskustvo - na našoj testnoj Abitici mi je jedanput kabel od 12 voltnog raila za napajanje zaglavio ventilator na hladnjaku. Procesor se naravno počeo pregrijavati (za vrijeme igranja Farcrya :)), no ploča je sama isključila sistem da zaštiti procesor. Sve u svemu odlično iskustvo. Pozdrav |
Hvala na odgovoru :) Jos bih te molio kad budes skidao procesor izmjeri razmak izmedju rupa i sirinu, da budem spreman.
Citiraj:
|
Nemaš beda, samo ne mogu sada pošto pri ruci nemam mjerni instrument bilo koje vrste. :rolleyes:
|
Citiraj:
BTW. Moju konfu sponzoriram ja, a ne netko treci. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:46. |