![]() |
Gigabyte TV card Hibrid GT-PTV-TAF-RH
ma uzeo sam ovu TV karticu i imam jedan problem:
zvuk kasni sa slikom. bio na FAQ stranicama Gigabyte tamo piše da updatam drivere, Media Player, directx. učinio to al opet isto (čak i gore) postaje negledljivo, što se dulje gleda sve više kasni ima li ko tu karticu i kakvo iskustvo s tim? |
A što se dogodi ako isključiš time shifting? Kasni na analognoj ili digitalnoj TV?
|
Citiraj:
kasni na analognoj, digitalu još nisam uključio, moram uzet vanjsku antenu (unutarnja ne hvata) |
Hm, na mojoj se isto javlja kašnjenje zvuka, ali prestaje isključivanjem time shiftinga. Koji verziju PowerCineme uopće imaš? Jesi li probao verziju 5?
|
ista kartica isti problem.
ja sam provao sa powercinema 5 i nema nikakve razlike. instalira sam nove drivere od tv kartice i od integriranog zvuka na matičnoj ali nema nikakvog poboljšanja. |
verzija powercineme je 5.0.3807
to sam updata sa interneta, primijetio sam da kad se dosta "čačka" po programu (smanjuje i povećava prozor, ide u druge opcije i vraća tv) da zvuk više kasni, a kad se program pokrene i "ne dira" da je kašnjenje manje i kasnije se javlja |
Vidi moj post... ista kartica - isti problem, do jučer...
http://forum.pcekspert.com/showthrea...796#post927796 |
fala puno.
toga sam se i bojao. čini mi se da me čeka vikend instaliranja |
Ima netko drive ove kartice za win 10?
|
Mislim da nijedna od tih starih gigabyte kartica/stickova nije ni nakon win 7 radilo. Ja sam bio pokusavao osposobiti u7000, nula bodova, ne radi na win8/10
|
Znaci nema druge nego kupiti novu karticu.
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:31. |