![]() |
Razer Lachesis
Jel mozda ima netko ovaj mis?
Pa da kaze nesto o njemu... jeftiniji je od G9 a ima veci DPI Citam po netu nekima je dobar nekima nije pa sada kome vjerovati... :stoopid: |
Čito sam da na mekanim mousepadovima jako preskače....zato misli ipak da ću uzet G9 - kad se već kupuje takva vrsta điđe.....
|
ja ga imam i meni je osobno najbolji koji sam imao do sada mis , imao sam mx518 , kraita , copperheada , donedavno g5 v2.0 i sada imam lachesisa na steelpadu 5L i pre***en mi je mis
|
Ma ja sam jedan od onih koji bas ne koristi veliku podlogu, nego sve u kratkim pokretima pa i treba veci DPI... (ne bas 4000 ali od viska glava ne boli :D)
A i citao sam da taj mis pase vise igracima koji mis drze sa dva ili tri prsta (taj sam :D) nego li igracima koji oslanjaju cijelu sapu na mis... Imao sam problema da mi nakon sat vremena mali prst na ruci upotpunosti utrne sa mx518 :-/... @pimp daj nabaci jos koji detalj sto si toliko skrt :D |
Ej ljudi ja imam isto lachesis i mis je heben do ibera stvarno je dobar i citao sam da je pobjedio u gamingu 2008 godine. malo je veci ali nema veze ja imam vecu ruku pa mi je odlican svakom bi ga preporucio:dobartek:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:28. |