![]() |
Powercolor 1950Pro
Kupio sam tu graficku i zanima me koliko dugo cu moc igrati igrice na high detaljima i kakva je u odnosu na 8600GTS. (512 MB/256 bit)
|
Zavrti igrice pa javi kad si ju vec uzeo.
Mislim onak bezveze sad to pitas kad ju vec imas. Zavrti pa vidi. a za to kolko ces dugo moc igrat igrice u buducnosti mi je kristalna kugla malo mutna... |
zasad mogu svaku igru igrat na high i very high (crysis, cod4), ali mi frend kaze da je njegova bolja (8600GTS) iako ima 256 ddr3 i 128 bita, ali 8600GTS podržava directx10 a X1950Pro ne...
|
Ti frendu reci da imas veceg, debljek i duzeg i nek si misli ;) . nemoj se opterecivati sa time. Pusti neka govori sta hoce.
A cisto sumnjam da crysis igras ne high... Mislim mozda igras, al uz slideshow... |
8600GTS nije bolja od ove x1950Pro, to su lovacke price :)
|
Citiraj:
koliko ćeš dugo moći igrat igre? godinu dana sigurno, ali trebaš znati da danas dobiješ vrhunsku grafu za relativno malo novaca (HD3870) btw. imaš li pucanja tekstura u crysisu? ajd probaj pokrenuti crysis pa neku drugu igru pa ponovo crysis |
probao sam, btw igram na 1024x768, na high mi nije jedino shadows, shaders i postprocesing quality, a nekad kad gledam u more ribe se pojavi niotkud, ali vrlo rijetko
|
E na kojim ti taktovima radi grafička? Jesi je probal kaj dignuT?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:58. |