![]() |
PowerColor radeon HD3850 AGP!!!
Evo nešto za sve agepeaše:respekt:
powercolor je izdao, dobro izdat če, HD3850 u agp verziji!! kartica izlazi ovaj mjesec a driveri su u izradi. prvo hd2xxx serija, sad ovo, izgleda da če AGP živit još neko vrijeme:D kartica dolazi u verziji sa 512mb gddr3, propusnost je 256bitna (konačno!!) evo linka: http://www.powercolor.com/Global/pro...ProductID=1730 :dobartek: |
..ovo driveri su u izradi..čini mi se i preko god dana što je X1950pro AGP na tržištu..da su i njihovi u izradi..neće to bit dobro..:stoopid:...ali daj Bože..vidjet ćemo..
|
a kakave svrhe ima ova grafa na agp da mi je znati?
|
Citiraj:
|
i kolika bi bila cijena grafe.
prijatelja mog zanima |
kad se sjetim one price da je 6xxx serija zadnja na agpu... vjerovatno bi i ja ostao na P4 3.2ghz da sam znao...
|
Kolega mi ima
3000+ 939 sck 1 giga memorije ddr400 i neka matična dobra...neznam koja ali ima agp dali bi mu se isplatlo da kupi 3800+X2 i ovu grafu? |
da imo bi zvijer od kompa:D
ali grafička još nije izašla, ponavljam izlazi ovaj mjesec. cjena če bit nešto veča od pcie verzije kao uvijek |
Citiraj:
bas se ne i ne isplati previse... orida to svoje dobit ce 500kn za to i ubode si E21xx plocu i 2 gige rama za 1100kn sveukupno. znaci treba mu cca 600kn samo za potrosit (osim grafe) i ima novi komp dok bi inace za 939 mogao sa tim parama samo proc kupit |
Također mislim da mu se ne isplati. Daleko da je s939 platforma loša, ali danas je hardveraj toliko jeftin da se ne isplati nadograđivati staru tehnologiju.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:38. |