![]() |
Komp mi se neće upaliti....
Jutros sam upalio komp i on je Windowse xp normalno podigao, te mi se nakon 5-10 min zablokorao tako da nije ništa pomoglo osim restarta. Nakon toga više mi ne želi podići Windowse . Bio sam ga i potpuno ugasio , te nakon toga ponovno upalio ali se upale samo ventilatori (svi ), ledice svijetle , na monitoru slike ni biosa ni ničega nema, nema beepa, nemože se ručno na tipku za paljenje ni ugasiti nego ga se mora isključiti iz struje...Što bi sad moglo biti u kvaru?
Hvala! P.S. Komp je u potpisu..... |
Citiraj:
Pozdrav!!! |
jesi sta clockal?
ovo se zna dogadjat nakon neuspjelog kloka clearaj cmos i izvadi kabl iz napajanja ako ovo gore ne djeluje odi po redu,isprobavat sve,i doci ces do komponente koja je eventualno crkla |
Citiraj:
|
Mislim da ti je ploča vrisnula. Imao sam istih problema sa DFI nF4 Ultra i Gb MA69V-S2H. Dijagnoza je bila ista - ploča otišla u vječna lovišta.
|
ak nema beep-a, vjerojatno je poča vrisnula...
|
Citiraj:
Tnx!! |
Nebi ti trebali isplatiti nikakvu razliku nego dati drugu ploču, samo ako to nemogu jer je nemaju onda dolaze ostale opcije u obzir...
I da vjerojatno je ploča otegla papke čim ništa ne cvili iako moće i CPU tako isto raditi oni rijettko crkavaju, posebno sami od sebe... |
Uglavnom nemaš ti šta prčkati po kompu, jer je sve pod garancijom. Lagano sa njim u servis i oprosti se od kompa nekoliko dana. :fiju:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
meni se isto to dogodile prije pola godine, crkal matična i cpu
nero prokleti mi zablokiro i sve crklo! btw u takvim situacijama kad uopče ne radi moraš držat power tipku par sekundi da bi se ugasio |
R I J E Š E N O !!!!:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma dobro tebi ako imaš garanciju ali ako ti je cijeli komp u K**** onda radije traži zamijenu i bakup HDD-a a tako je i meni bilo pa su mi zamijenili napajanje.bit ti je u tome da kad god pada kiša ili grmi da ga potpuno ugasiš i sklop na napajnju
|
Da se to izbjegne kupi se UPS i nema straha.:D
|
to su priče za malu djecu...povadli su sve što se povadit može, uzeli sebi, a tebi stavili novo zato što je pod garancijom...
znam ja kak to ide... kad neko donese, napišu da je sve krepalo, garancija to sve zamjeni, i to je to... a oni seb te tvoje 4 free uzmu...tak se to radi... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:20. |