![]() |
Powercolor HD2600Pro - pasivna ili ne?
Danas sam zvao VeMulj valjda 200 puta i na kraju sam odustao. Naime, zvao sam ih da saznam najobičniju informaciju dal im je ova HD2600Pro pasivno hlađena ili ne. S obzirom da kod njih vlada apsolutna neodgovornost, lijenost i neprofesionalizam nemam koga drugog to pitati nego vas ovdje - stoga bih molio da ako itko zna pouzdano o kakvom se hlađenju radi da mi kaže, jer sam već lud.
Na stranici piše da je to neka ZERO verzija (koja je navodno pasivka), a na službenim Powercolorovim stranicama se ta verzija ne spominje.... Unaprijed se zahvaljujem. |
AGP ili PCI-Express?
|
Citiraj:
|
PCI-E, naravno. Zanemari to što piše pod 'moj komp'. Kroz koji dan ću to izmijenit.
|
Sorry nisam vidio link.
Super, na slici gigabyte, a iznad piše powercolor.Tipical vemil.Vemil glavno da nekaj napiše za nju.boli ih briga za nas. |
Frend ima takvu i nije pasivna,vec ima onaj cvijet kuler sa 2600xt i nije lose ...
|
To bi trebala biti valjda ova: PowerColor HD2600Pro. Ima ili ta ili pasivna, al za pasivnu bi te mislim više oderali.
Inače ako bolje pogledate na slici je Gigabyteova 6600 :D. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
U svakom slučaju, hvala. :) |
|
Citiraj:
|
Ako te što tiješi, taj hladnjak je navodno dosta tih a i dosta je efikasan. Samo ja ne znam iz prve ruke, nisam ga čuo.
|
Citiraj:
|
Zsto ne bi uzea 2600xt ddr4 umisto te pro????? Iman ih ja dvi u cross fire-u a ventilatore im i necujem.
|
Citiraj:
a 2600xt i to dva komada u 3d-u da ne cujes - iskreno ne vjerujem , imao sam jednu i cula se odmah u startu , u windowsima nije jer se vent vrtio na 15-20% ,ali cim bi nesto 3d krenuo cuo se i to poprilicno .... |
A što fali Gigabyteovoj 2600XT DDR3 sa pasivcem?
|
Citiraj:
Mozda bi bilo bolje da momak ulozi u neko kvalitetnije kuciste pa ce mu se sigurno manje cut. Ja za sistemski hdd imam raptora pa mi vise on smeta nego graficke |
P.S. a kad i pokrenes nesto sta ce ti opteretit graficke ( u vecini slucajeva igru) sigurno upalis zvucnike ili si na slusama pa to postaje skroz zanemarivo bar sta se mene tice
|
Citiraj:
|
gle, ak je pasivna, onda je gore accelero s2, jer kolko znam samo powercolor bundla pasivne grafe i to s accelerom s1 ili s2...
sad imas malo nize temu "accelero s1 dojmovi" al nutra se pisalo i o s2 tak da mores bez frke videti koje su to mrcine od coolera :) |
Citiraj:
Edit: naravno, uzevši u obzir par zadnjih generacija grafičkih, a ne pasivno hlađene S3-ice i slično :D |
Citiraj:
|
Da se vratimo na temu. Obzirom na cijenu i činjenicu da sam imao vrlo sličnu X550, smatram da je kartica s linka (ako slika odgovara stvarnom stanju) pasivna.
|
čekaj, ak je pasivno hlađenje to znači nema ventilatora da cirkulira zrak po njoj, a ova gore POWERCOLOR ima ventilator i kak bi onda bila pasivna, objasni mi ne kužim!!!!
|
Citiraj:
|
Cujte! Sve su grafe pasivne, al neke samo jednom.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |