![]() |
prime95?
gdje da ga skinem?kolko mb ima i kak se radi sa njim?imam neki od 1mb i neznam kak ga pokrenut:?tnx
|
Imaš ga na download sekciji, al malo starija vezija.
Pokreneš ga tak da odeš na Options->Torture Test. |
Re: prime95?
Citiraj:
Pokreneš exe, izabereš Just Stress Testing i pod Options izaberi Torture test, iz tog testa drugu opciju jer tada procu najviše naraste temperatura |
nakon nekih 24 testova pise fatal error rounding was 0.499987678,expected less than 0.4!cnsult stress.txt file!koji k?nisam clocko
|
Provjeravaj temperaturu proca dok vrtiš Prime, da ti možda cooler ne stoji dobro ili nemaš dobro provjetravanje u kućištu.
Prime test ti nema određen broj testova nego ti testira u beskonaćnost, što znaći sve dok ga ti ne prekineš. To sam ti rekao jer osjećam da bi ri sljedeče pitanje bilo tipa, testiram komp već 2 sata i test nikako da završi. :beer: |
am cooler dobro stoji jer mu jer idle 34°C,a danas sam stavio 2 coolera 80m u kuciste radi propuha!i sve savrseno radi!nakon pol sata igranja ut2k3 tepm je 49°C!jako sam zadovoljan sa ovim iznosima!a prime mi se vrti kolko sam skuzio nekad kad nist ne radim sam od sebe!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:15. |