![]() |
Nemogu slati s kompa mail
The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e-mail address was 'xxxxx@xxxxxl.com'. Subject 'Kova', Account: 'mail.averi.hr', Server: 'mail.averi.hr', Protocol: SMTP, Server Response: '550 not local host hotmail.com, not a gateway', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 550, Error Number: 0x800CCC79
Serveri su dobri !!!!!!! Sta ne valja, zasto mi to kaze, to neki firewall, ... Niti Outlook, niti Incred mail, ništa ne radi, molim za pomoć! |
Eto rjesio sam sam problem, pa ako netko ima isti tu mu je kako to popraviti.
Pod accounts properties ima pod servers ili sl. trazi dok ne nades: My server requires authorization. Bilo u Outlooku ili Incredmailu ili .... I oznacite da to zelite, stavite kvacicu. |
Citiraj:
|
Ah, pa reci tocno koji ti je error, sta ti kaze, i ...
Malo opisi, pa ti mozda mogu pomoci! |
Citiraj:
Efo pa pomagajte drugovi :D |
U trenutku slanja poruke spojen si na net preko Iskona ili nekog drugog providera?
|
Citiraj:
|
Kolko ja znam (jutro je i nisam popio kavu) ali Hinetovi/Iskonovi serveri ne dozvoljavaju slanje pošte preko njihovih servera ako nisi konektan na net preko njih. npr. vezan si preko hineta i salješ mail preko Iskonovog servera - ne ide i obratno. Primati možeš. A ako ti kaki kombinacija iskon/iskon :(
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:27. |