![]() |
Temperatura thunderbirda
Koja je normalna temp. Athlon thunderbirda C 1Ghz?
Sada mi je oko 45- 50 stupnjeva (kada je hladno u sobi) , a po ljetu se može popesti i do 62 stupnja.:fuming: Kuler je termaltake super orb! |
Ma te se beštije griju ko konji. Imao sam 1,2C. To niš nije moglo ohladiti pristojno u ono vrijeme. Barem danas imaš izbora. Nije to loša temp za njega ali po ljeti bude previše. Stavi slobodno neki noviji biče dosta.
|
da,T-Birdovi su poznati po zagrijavanju-->najbolje ti je da uzmeš neki bolji cooler-->npr.coolermasterov jet 7+:D
|
ako ti može stat na matičnu..i pripati na ovaj + iza jet->to je noviji model->finovi su bakreni
|
Ma lijepo thermalright + papst
|
frend ima t-bird na 1GHz i jedan od thermaltake-ovih orb modela (neznam točno koji) i maksimalna temperatura mu je 50°C
...probaj sa round kablovima i kombinacijom od bar 1 vent za usis i jedan za ispuh to bi trebalo poboljšati protok zraka i smanjiti temperature za par stupnjeva |
ma dajte ljudi !!.ja sam samo predložio jeta jer je po mom mišljenju best buy...thermalright-ovi su cooleri,posebno ovaj mentalov fenomenalni,još kad su upareni sa papstovim ventom(92mm)>>>ali su zato i dosta skupi i pri kupnji pasivca i venta sigurno bi morao izdvojit 400-450 kn>>>a za thunderbirda se to ne isplati..:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:42. |