PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   virginz.info & cashz.info (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=9173)

Rivi 26.03.2004. 09:03

virginz.info & cashz.info

Nemam pojma šta bi to trebalo bit. Kod dizanja većine stranica se otvara ekran s virginz.info linkom u adress baru, stranica je prazna, na njoj piše samo Enter koji nema nikakvu funkciju, a u status baru se pojavljuje neki link za cashz.info.

Očito da je neki vrag, spy ili neko drugo sr.nje. Spybot ga ne nalazi, adaware isto. Virus killer isto, firewall ništa ne prijavljuje. Jel' ko ima kakvu ideju?
Nemam pojma kako sam uopće ovu stranicu uspio učitat.

ßellerophon 26.03.2004. 11:14

imam osjecaj da ces ti bit taj virginz .... :D
posto si prvi skupio novi spy ...

Stormeye 26.03.2004. 11:20

jebga svima se to dogadja pogotovo nama sa IE.
Treba prelaziti na nove i alternativne stvari npr Mozillu

Rivi 26.03.2004. 11:26

Da krenem iz početka. Stvar nema veze s IE-om, jer se isto otvara i u Mozili. Ali, lako se i uklanja. Malo sam čeprkao, pa mi je bio sumnjiv bridge.dll u registriju:
HKLM/software/microsoft/Wnidows/Current version/run/

Tu se nalazi ključ run.dll na tu datoteku u windows/system 32. Datoteka se podiže pri startanju sistema i "premošćuje" linkove.
Obriše se ključ, restarta komp. i nakon slijedećeg dizanja, pobriše datoteka. Više nema sranja.

Jedino mi nije jasno kako sam to dobio jer ne posjećujem stranice xxx sadržaja. Aj, sad se malo smijite, al', nema se vremena.

Costa 26.03.2004. 12:11

Flingstone Bridge

Manual removal
Please follow the instructions below if you would like to remove Flingstone Bridge manually. Please notice that you must follow the instructions very carefully and delete everything that is mentioned. In most cases the removal will fail if one single item is not deleted. If Flingstone Bridge remains on your system after stepping through the removal instructions, please double-check by stepping through them again.

1. Start the registry editor. This is done by clicking Start then Run. (The Run dialog will appear.) Type regedit and click OK. (The registry editor will open.)
2. Browse to the key:
'HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run'
3. In the right pane, delete the value called 'RunDLL', if it exists.
4. Delete 'HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ CLSID \ {9C691A33-7DDA-4C2F-BE4C-C176083F35CF}', if it exists.
5. Delete 'HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Browser Helper Objects \ {9C691A33-7DDA-4C2F-BE4C-C176083F35CF}', if it exists.
6. Exit the registry editor.
7. Restart your computer.
8. Start Windows Explorer and delete:
%SystemDir%\bridge.dll
Note: %SystemDir% is a variable (?). By default, this is C:\Windows\System (Windows 95/98/Me), C:\WINNT\System32 (Windows NT/2000), or C:\Windows\System32 (Windows XP).

EDIT: Zaboravih se nasmijati. Ne posjecujes xxx, hehe :D :beer:

Rivi 26.03.2004. 12:27

Iskreno, ni ne mogu, jer su firewall postavili tako žestoko, da to nigdje nema. Slike, muvis... NIŠTA. mp3, mp1223341, NIŠTA. Tako i da hoću, nema shanse.
E, ovo šta si ti napisao je to, samo sam se ja sam jebao, jer na netu nisam ništa iskopao.

Evo update:
Našao sam i ove ostale gluposti šta si naveo. Tenks. Sad na netu ima tog sranja koliko hoćeš, kad ukucaš bridge.dll, međutim, ja sam vidio po linkovima samo ono gore sranje iz naslova, a nikakvi mostovi mi nisu padali napamet, dok nisam išao čeprkat da vidim šta se sve starta.

ßellerophon 26.03.2004. 12:29

ma bit da si bio na onim stranicama za dobrovoljce u Tanzaniji , e one su opasne... :D tamo svasta skupis...

Costa 26.03.2004. 12:33

Ja (kao) ne mogu mp3 ;)

Pazi ovo. Posjetim li www.mp3.com pise da je administrator bla bla, ali ako odem na http://babelfish.altavista.com/babelfish/tr i upisem www.mp3.com pod translate, stavim bilo-koji-jezik na engleski onda ide :D :beer:

Rivi 26.03.2004. 12:33

E, da ga jeb.š, nemam pojma o čemu pričaš.:confused:

A Isusa ti, šta se ispreplećemo. Gornja rečenica se odnosila na Tanzaniju.

Costa 26.03.2004. 12:38

Kakva fuckin tanzanija :confused:
ßellerophon, kaj uzimas i ja bi malo :D

ßellerophon 26.03.2004. 12:43

on je bice zaobisao restricted site od admin. na faksu ili negdje...
(moram se pohvalit da moj admin. nije ni blizu toliko pazljiv :D )

a ja sam to napisao kao sprd - ako nisi skupi na xxx stranicama onda si na ovim stranicama sa dragovoljcima.,... :rolleyes:

ma nema veze..... :smoke:

ßellerophon 26.03.2004. 12:44

pari mi ka pricam sam sa sobom... :D

malo sam smusen... nisam spava sinoc, imao ispit jutros.... :burn:

Rivi 26.03.2004. 12:46

Na faxu... Kad je to bilo. Više se ne sijećam jesam li uopće studirao. Ako jesam, šta mi bi... :D :D

Rivi 26.03.2004. 12:48

Ako ti "pari" (izgleda,čini se) onda si garant iz Splita. Ono ka'.

ßellerophon 26.03.2004. 13:03

mislio sam da smo vec ustanovili tko je iz splita...
kaj ne?

Stormeye 26.03.2004. 15:09

svi studenti (propali):D
Nego kad cemo mi na pivo?

Rivi 28.03.2004. 09:15

Sori Belle, sjeba' sam se onda.

Kaj se tiče bire, malo sam u strci s vrimenom. Ujutro radim, popodne uvik neka sranja, al' našli bomo vremena.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:46.