![]() |
SE 555 firmware IPTV
Srry ak vec ima negdje tema.... al trea mi pod hitno neki fw DA IMA IPTV al da nije onaj 1.30k ...... non stop mi puca veza picke materine......
Eo info ak ista znaci :
Imam 8mbit vezu na net + maxtv..... Aj sto prije ljudi..... veza mi je od prije 2 dana pocela svakih 10-15min pucat...... |
Nažalost nema novijeg firmware - a od 1.30k sa posrškom za IPTV. Opisano je posljedica podizanja brzine i "ponašanje" tvoje telefonske parice. Ono što ti možeš napraviti je da kroz web konfig routera u wan postavkama za Line mode umjesto sadašnjeg G.992.5 (ADSL2+) postaviš G.992.1 (G.DMT) i probaš ima li promjene. Ako to ne pomogne onda moraš zvati SZK i tražit da vrate postavke na DSLAM - u od x dana prije (pod uvjetom da su nešto mijenjali).
|
Citiraj:
svaka ti dala :chears: |
I kako se sad ponaša (reci posebno za IPTV i posebno za net)?
|
pazite ovo sta se meni desava . . dakle, ne puca mi veza u T-com-u nego kao da se brejka ruter s tim da Max-TV radi normalno . .
dakle, jednostavno prestane radit net, a ja i dalje spojen, dakle greska je na routeru . . i onda za 3-4 min ponovo proradi . . ima li itko saznanja sta bi moglo bit ? |
dakle, vjerojatno ti puca veza na net, pogledaj si ispis spajanja...
MaxTV ce ti radit dok god je sve u redu na DSLAMu, tj. dok god ti svijetli dsl lampica na routeru tebi moze MaxTV radit savrseno, a da ti veza na net puca... |
Citiraj:
|
daj onda malo detaljnije opisi kako se očituje to da nemozes na net, tj. da prestane radit?
|
Citiraj:
|
2 damarako - isti simptomi kod mene... nazvao SZK i rijesili stvar......
|
@ NeoDJW
onda napisi sta ste napravili da nemora Damarko zvat, a i ostali koji ce imat slican problem... |
Citiraj:
drito to, neda mi se cekat 45 min za szk ako mi ti mozes pomoc, ili ne ? :) |
Vidi 3. post u ovom threadu, možda to pomogne
|
i dalje ista stvar
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:00. |