PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Radeon VIVO vr. Win2000 & WinXp (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=910)

igsablja 16.09.2002. 14:37

Radeon VIVO vr. Win2000 & WinXp

:confused: Zna li mi ko reći kako da nagovorim Ati radeon Vivo da radi pod windozama 2000 i Xp:-((.
Imam najnovije catalist drivere ali ne pali!!!:mad:
Simptomi su sljedeći: kad hoću pokrenuti bilo što sa direct draw karakteristikama (pa makar i test u directx postavkama), ekran mi se isključi, i moram restartat stroj da bi se vratio u normalu!!!
Pod win98 sveOK!!!
POMAGAJTE :confused:

tor 16.09.2002. 14:41

Re: Radeon VIVO vr. Win2000 & WinXp

Citiraj:

Originally posted by igsablja
:confused: Zna li mi ko reći kako da nagovorim Ati radeon Vivo da radi pod windozama 2000 i Xp:-((.
Simptomi su sljedeći: kad hoću pokrenuti bilo što sa direct draw karakteristikama (pa makar i test u directx postavkama), ekran mi se isključi, i moram restartat stroj da bi se vratio u normalu!!!
Pod win98 sveOK!!!

Koji direct X koristiš,koji 4in1? Neznam datalje,pa još pitam da li si instalirao pravilno drivere od matične (AGP port i slićno) ? Koja matična?

igsablja 16.09.2002. 14:58

Koristim directX 8.1 i zadnje Via drivere!!!

shimpa 19.09.2002. 13:54

Citiraj:

Pod win98 sveOK!!!

Pogledaj si da ti driveri od kartice ne forsiraju rezoluciju/refresh koju to monitor ne moze pokazati.

Sh.

igsablja 02.10.2002. 07:21

Re: Re: Radeon VIVO vr. Win2000 & WinXp

Citiraj:

Originally posted by shimpa

Pogledaj si da ti driveri od kartice ne forsiraju rezoluciju/refresh koju to monitor ne moze pokazati.

Sh.

Ma jok, sve OK, a ne radi, izbacuje mi samo kad se koriste openGL instrukcije!!!
Neznam što je to, probo sam sve živo, samo što monitor nisam okrenuo naopačke :):):)

igsablja 02.10.2002. 12:50

Citiraj:

Pod win98 sveOK!!!

PA IMA LI TKO U HRVATSKOJ OVU KARTICU!!!

greg SE 02.10.2002. 14:30

Re: Re: Radeon VIVO vr. Win2000 & WinXp

Citiraj:

PA IMA LI TKO U HRVATSKOJ OVU KARTICU!!!

vjerovatno ali ovdje je premalo aktivnih ljudi da bi naleti na vlasnika iste........
pitaj na newsima

Jelc 02.10.2002. 22:42

igsablja
Lijepo odeš na www.rage3d.com,pa na forum.Imaš SVE ATI kartice složene po tipu.Pretraži malo i site jer je to jedan od najboljih za ATI.Pogledaj si prvo forum AIW&VIVO SUPORT.
Imaš i tražilicu pa prozuji malo....

Jelc 02.10.2002. 23:09

Ma nisam ni vidio ono za OpenGL,isključi fast write,smanji mem.tim. ako ti je na turbo pa probaj.Ak ti i to ne pali SP1 navodno to rješava pa probaj...

igsablja 03.10.2002. 13:03

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ma nisam ni vidio ono za OpenGL,isključi fast write,smanji mem.tim. ako ti je na turbo pa probaj.Ak ti i to ne pali SP1 navodno to rješava pa probaj...
Zavaljujem!!! Imate :beer: kad si platite :D :D :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:34.