![]() |
Club 3d ili Powercolor?
odluci sam uzeti x1950gt kao neakvo budget rješenje.....
e sad vidim da postoji razlika u cijeni između Cluba3D-a i Powercolor-a..... ve-mil: Powercolor Radeon X1950GT PCIE, 256MB, TVout, dual DVI - 810,14 hg-spot: CLUB 3D ATI Radeon X1950 GT PCI-E, 256 MB, tv-out, DVI - 686,00 moze li mi netko ukratko objasniti u cemu je stvar i vrijedi li Powercolor-ova kartica tih ~140kn vise......ako da, zasto? |
Ne vrijedi :) Ista stvar, samo sto je Hg drmnuo popust... A i opcenito je club 3D jeftiniji malo...
|
a upisi u google grafulje,najde review-e..pa ces vidjet
aj kao sto je igorr rekao,nema velike razlike.. osim kaj ti se isplati iskoristiti popust u hg-spotu...to je moje misljenje |
Club 3D radi na 500/1200, dok Powercolor radi na 600/1300 pa razlike osim cijene u njima ipak ima.
[EDIT] Hm...nekako sumnjam da je taj podatak sa Vemilove stranice tocan jer je i slika i taktovi od pro modela...osobno bi se odlucio na sapphire x1950gt koja je cijenom izmedju ove dvije a kvalitetom iznad obje. |
Citiraj:
759kn za Sapphire i gotovo , najbolji izbor , neci reci zbog kvalitete i slicno jer sve je to vrlo slicno , ali zbog hladnjaka , senzora , oc mogucnosti i toga sto zauzme samo jedan slot - Sapphire . ako bas mora te dvije , onda Club 3d jer je osjetno jeftiniji i zbog 24 mjeseca garancije naspram samo 18 u vemilu ,a i za ne daj boze slucaj reklamcije u hgspotu je u zadnje vrijeme to puno manje bolno iskustvo nego u vemulju .... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:10. |