![]() |
nemogu obrisat file!!!
imam 3 filea. sva 3 neuspjeli downloadi. 2 imaju 0 byteova, a jedan 100kb. i nemogu ih obrisat. pa cak i u safe modu windowsa mi kaze: Cannot Delete This File: It is being used by another person or program...
kako ih maknut s jebenog harda...vec su mi zivce pojeli |
Koji su fileovi u pitanju? Pitam jer winXP ima problema s brisanjem video fileova preko explorera zato sto im pocne prikazivati preview pa kaze da ih neka aplikacija koristi :D
Uglavnom, ako nije ovo gore u pitanju, napravi startup disketu i izbrisi iz DOSa. |
rjesio problem pomocu Norton AntiVirusa i karantene. fileovi su bili .exe . jednostavno sam ih stavio u karantenu i onda obrisao i sada madafakerea vise nema! WHO HO!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ak ti ispise tu poruku Costa jednostavno pokreni file i nek odvrti par frameova i to je to. nekad postupak treba ponoviti dva puta ali pali.:beer: |
jup jup - i ja koristiom tu metodu...
very easy - nece izbrisat file? zadnji program koje je korisistio taj file -otvorite u njemu neki drugi file... i sad je onaj moguce izbrisat... 99% mi tako upali bez muke... |
Citiraj:
Za one koji ga ipak koriste pogledajte recimo ovdje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
TC nema nikakve veze s drexplorerom i njegovim nacinom rada. |
cek :confused: meni sad nije jasno ko je rekao da koristis explorer. ja nisam!
|
Citiraj:
|
he he :beer:
|
ak su vam video fileovi, Xp nemre zbrisat jer radi preview tamo dolje lijevo, ili thumb¨! pa probajte stavit View-> List a ne thumb, pa cec onda vjerojatno brisat, ili selektirajte pa pricekajte
|
pa thumb nisam lud da koristim trebalo bi mu deset gladnih godina da procita sve filmove. btw korisit se TC tak da to onda automatski otpada
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:02. |