![]() |
Call Of Duty 5 Najava
Activision has announced that Call of Duty 5 is in the making, which they announced in an announcement released yesterday which can be read here.
The confirmation is not really unexpected, as the CoD franchise has always been a success. Details concerning Call of Duty 5 has not yet been revealed though. Rumors suggest that this again in the Second World War will play. Sto reci,opet u iscekivanju :D |
yep, back on WW2, jedva cekam =)
izgleda da su ipak shvatili kakvu su zapravo glupost napravili sa charlie oscar delta 4 ^^ |
Citiraj:
Jedino se bojim da ne bude kao trojka samo za konzole.... |
yep,5-ica je za konzole ;)
|
pas mater, onda se ceka 6-ica :D
@ robert7 - promijeni si grafu u Moj Komp :D |
Citiraj:
|
Pa uopce neznam zasto ste iskljucili opciju PC-a..... :stoopid:
Mislim da je trojka bila tek toliko da u prvih godinu i pol se pojavi bilo kakav naslov CoD-a na konzolama.... mislim da bi taj peti nastavak mogao paralelno na svim platformama izaci bez beda... Bar se nadam... Jedino sto me zapravo brine je da NE naprave port sa konzolaske verzije na PC- nego obrnuto, jer ako bude po prvoj soluciji bit ce u startu govnasce igra :D |
Citiraj:
|
yep.
a port nijedan ne valja dosad (osim PES-a :D ),a brijem da je lakse napravit port sa ps-a na pc nego obrnuto :D ima jos daleko do 6-ice,zivi bili pa vidjeli |
Da ali nevjerujem da ce raditi upotpunosti novi ENGINE za peticu sto znaci da ce koristiti vec koristeni kojeg je moguce portirati sa platforme na platformu, mislim da nije to toliko velika stvar koliko se moze zaraditi na toj igri jer realno ce biti prodano oko 35milijuna konzola a jednostavnim portom mogu igru prebaciti za jos minimalno 300milijuna PC-a tako da moras biti retardiran da samo tako odustanes od te love.....
Znaci ako budu koristili stari engine od 4 recimo nevjerujem da ce igra izbjeci PC samo tako... Ako budu radili novi engine onda vec sada mogu reci da ce igra biti govno :D Edit: cisti primjer LOSEG porta je Lost Planet igra na najvisim detaljima pri 1600x1200 se vrti cak losije na nekim dijelovima od Crysis-a pri istoj rezi a mislim da je vizualna razlika prevelika (sigurno im je i reklama poglec te kak je nas Xbox najbolsi za igranje :D) nezelim uopce takve igre na svom hardu jer od takvih igara dobivam bad sectore.... |
Dok ništa ne rade IW bi mogao napravit jedan dobar patch za CoD2:D
Makar znam da sad patchaju četvorku.........:kafa: EDIT: engine od četvorke na WWII tematiku--> FTW! |
I nek vrate bash (zbog njuka), a ne ovaj nozic :D
|
da,drazi mi je nego kad zarezem ninu :D
imam osjecaj ko da ga bombonima gadam,a i prividno mi se pimpek smanji. bash mi je bio drazi,onaj drveni zvuk udarca po celu od nine.... ah vremena :D @nino,sto se avatu desilo :stoopid: |
@MisterM evo Treyarch je radio i Spidermana 3 za konzole pa je zavrsio na PC-u... ;)
|
Da, ali je PC verzija Spideramana 3 bila loš port sa konzola sa mnogobrojnim problemima u framerateu.
Call of Duty franšiza prebitna je da bi ju napravili kao port sa konzole. Ako će peti nastavak imati PC verziju, onda će ju raditi drugi studio, nikako Treyarch. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |