![]() |
Kvaliteta integriranih zvučnih na Intel pločama?
RAzmišljam o kupnji (polovne) conroe ploče.
Bitan mi je oc performance, ali važnije od toga kvaliteta integrirane zvučne. Npr., cimer mi ima Gigabyte DS4 i integrirana zvučna je bezveze. Ja imam Intelovu D946GZIS i zvučna je opet loša. Dakle, koje ploče imaju kvalitetne zvučne i mogu li se uopće mjerit s eksternim karticama? |
Sumnjam da ćeš naći matičnu sa super-ultra dobrom zvučnom karticom i još k tome da se dobro matična kloka.
Integrirane grafičke troše procesorske resurse što se kosi s performance-om. Samostalna rješenja(hardwerska) to ne rade. A nađe se pokoja Creativka i na forumu. Prošlo je vrijeme Soundblastera koji je u svoje vrijeme prao i dobar dio samostojećih rješenja. |
Kupi Audigy SE, vrlo jednostavno. Sve je to shrott od Realteka i slicno.
|
Citiraj:
Imam Logitech z-3 zvučnike koji bi se izbezumili kad bi im poslao super ultra signal:) Kad sam stavio svoju staru creative osjetio sam značajno poboljšanje u usporedbi sa integrir. Zvuk je čist na mnogo većoj glasnoći. Zato trazin nesto bolje od toga. |
gledaj i te stare cretive kartice tipa audigy 1 ili live value i dalje imaju puno bolji zvuk od integriranih sranja,tako da ako hoces bolje jedini izbor je nekaj novijeg od creativa ili neki meridian ili tak nekaj
|
Od C2D maticnih, najbolji zvuk imaju ploce sa AD1988A/B codecom. U rangu sa starom Live-icom ili cak bolje.
Uglavnom Asus ugradjuje te zvucne, Gigabyte forsira Realtek zvucne. |
Citiraj:
|
audigy se 200kn kosta i biti ces sigurno zadovoljan .
|
s obzirom da sam si nabavio x-fi, stari dobri audigy 1 ide na prodaju....
pa ako netko želi, nek se javi na pm. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:52. |