![]() |
Ne boota kad su front panel USB-i uključeni
jucer sam kupio P35C-DS3, sve pošteko i nije htjelo radit,onda sam jednu po jednu stvar uštekavo i skuzio da kad uštekam za prednje usb-e na kućištu matična se nece dic,onda sam ušteko sve osim toga i radi.
Sad dali ja to krivo pikam unutra(sta sumljam) ili je do matične |
To se događa na svim front panel izlazima na ploči ili samo na nekom određenom? Pogledaj gdje ti je pin jedan i od njega kreni po bojama spajati žice: 1. crvena, 2. bijela, 3. zelena, 4. crna. Ako imaš instrument, vidi da kabel negdje nije u kratkom spoju.
|
ovako u manualima za plocu pise da ne ustekavam USB braket 2X5 pinski sta mi nije jasno jer unutra je sve odvjeno u tom braketu,barem mislim,onda front panel audio mi ne radi,a znam da ga nisam krivo spojio jer ne mozes,mislim da je to odspojeno negdi na kucistu i mislim da cu morat spajat.(Da se razumijemo 2 USB-a mi rade na front panelu 2 ne)
|
Citiraj:
mislim, jeli je izolirana, nema kontakta sa kućištem na šarafima za montažu? frend mi ima taj problem, njemu je kad bi prišao sa nekim usb-om na priključak bacalo lagane iskre, sve dok nismo stavili one male diktunge ispod vijaka na matičnoj. od tad radi |
očito ti ne odgovara usb priključak sa kućišta, pogleaj pinove (boje) i pogledaj u manualu i bit će ti jasno...ili ćeš razdvajat taj priključak ili spoji samo jednu stranu (jedna neka ostane u prazno jer ćeš inače imat konflikt a i možeš shebat usb)) pa ćeš imat samo ta 2 usb naprid
|
je diktunzi su stavljeni,ma ide mi na zivce sta ne rade sva cetiri usb-a i sta audio prikljucak ne radi,uglavnom i ovako radi komp,ali ako budem razgovara na skyp-u ili stavljo slusalice puno mi je lakse samo naprid ustekat(sta se tice preformansi kofiguracije,pre zadovoljan)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:16. |