![]() |
Prespor bit torrent
posto sada imam flat, poceo sam koristit bit torrent, pogledao sam malo na netu neke fore za povecanje brzine, ali ne pomaze puno, inace dok spustim brzinu upload-anja na minimun, onda mi se download povecava, ali ipak je malo, pricam o 20-30Kb/s (prosjecno) nekada skida 5-10 a nekada zna par min bit na 100Kb/s...znam da su bitni i seeds, uvijek ih ima dovoljno...
dok skidam preko mozille recimo, brzina je non stop 200Kb/s, i za sat vremana skida 700Mb...a u torrentu, se cmarim 4-5sati za toliko skinut. ako neko moze preporucit ili bolji program, ili neko rjesenje, bio bi mu zahvalan |
Spajaš se preko routera i pretpostavljam da nisi napravio portforward?
|
da, spajam se preko rutera, i nisam to napravio, pogledao sam i tamo nema moj ruter, radi se o Siemens A-100-i
|
Citiraj:
Provjeri si onda postavke soft firewalla također na istom sajtu, i po potrebi ga podesi. Ako ga koristiš uopće... |
Citiraj:
|
ups...krivo sam napisao, modem je, tocno...
skinuo sam azureus, i sutra cu ga isprobat... kolika bi morala bit brzina? imam flat t-com, 2mb/s |
Skini µTorrent i konfiguriraj ga prema ovome tutorialu. Također skini EvlD patch koji poveća maksimalan broj mrežnih konekcija na Win XP SP2 (ovo zadnje samo pod uvjetom da koristiš SP2, ako imaš plain XP ili SP1, onda ne trebaš).
|
Citiraj:
|
zašto mi je torrent spor?
evo jučer dobio 100/20 mbit i sinoć je skidalo nešto 2 megabajta a danas neće ništa uopće, probao sam portforward napravit i opet ništa, možda sam nešto krivo napravio, ali i prije toga je bio spor, http://portforward.com/english/route...I/Utorrent.htm zte zdsxl9311vii |
Dobio si drugi router? Firewall?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:36. |