![]() |
Asus drw 1608p3s
Ovako,moja asus = pioneer 112 d ako se ne varam.
Imam problem, DMA kaze IF AVAILABLE, PIo je selekdtiran i to ne mogu maknut. Da, probao sam u regedit pa pobrisat one gluposti,nista.Probao sam u biosu sredit nesto,i nista...i dofurao sam drugu dvd przilicu,s njom prizim jos sporije.. Taj pio nikako da maknem, lud sam Moja ploca je MSI 6712, socket a :chears: i idma podrazano DMA itd...ali ***e me przilica i neznam vise sta da radim. pomoc? |
1. Reinstaliraj IDE kontroler na kojem je snimač.
2. Uključi pa isključi DMA. 3. Zamjeni kabele. |
Citiraj:
1. jesam 2. nemogu ukljucit DMA, pise NOT applicable 3. pise mi no 80 conductor cable installed kad palim komp... hmmm ali iamma normalni kabel ide |
Onda imas onaj sa 40 vodica umjesto 80, ako ti tako pise.
|
Citiraj:
|
Evo ja kažem prvi, bit će ih još. :) Mijenjaj odmah za 80-žilni. Na pržama starijim od 2-3 godine to nije bilo toliko bitno, ali na ovim novijim jest.
|
Citiraj:
ali cim nabavim stavljam taj kabel i javim odma..jer sam vec luuuud .. danima se ***em oko toga |
evo da javim...
ovako.. dvdrw je bio na ide2 master (kabel 80) 2 harda na ide 1 (kable 40) kako je ovo smjesno... stavio sam rw u slave umjesto jednog harda, na 80 kabel opet...i sad mi pise da je ultra dma 4...hvala kurcu... nisam jos testirao przenje..ali sad cu...ali mislim da je sad sve ok jer PIO,nema ga nigdje vise :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |