![]() |
Hladnjak TermalRight
Koji mi TermalRightov hladnjak preporučate mislio sam a900 i papsat ili enermax 92 vent
Te jos jedno pitanje kada bi njega stavio na barton mobile 2500+ na koliko bi ga mogao dignuti sa an7 plocom:beer: P.S. Moze li taj hladnjak an7 bez rezanja. |
Možeš ga staviti bez rezanja (a i nema se što odrezat na njemu).
900A se trenutno najviše isplati jer je jeftiniji od drugih na koje idu 92mm ventilatori. Mobile Barton će sigurno na 2.5GHz. |
Na mom SK7 ide toliko, ne boj se.
|
SLK-900A, cijeli je od bakra, bolj je od zalmana, dobio je 10/10
|
Citiraj:
|
a činilo mi se kao da je neki dejža-vu!!! Arrow pogleadaj thread >> Hladnjaci
sve ti piše... |
Citiraj:
|
Citiraj:
nekužim....tako loše dizajnirati montažu coolera sa ona dva pipka koja se zašarafe na nosače....loše!!!.....nije ni zaslužio 10/10 thermalright je to puno bolje riješio |
Pa bolje na nosače neg da ide na socket.
|
Citiraj:
I mislim da bi bilo bolje da su i na TR 900a stavili da se šarafi na ploču, a ne sa socket. |
Da se Zalman pričvrščuje na socket bi bilo nekak ovak.
Lijepo se igraš i najedanput se komp ugasi. Gledaš šta je, a ono Zalman skup sa socketom je opal na grafulju i naravno i nju strgal. :smoke: |
Citiraj:
nikaj zato barem ima mjesta za još jedan vent....:D |
I onda ondeseš komp u HgŠrot, kažeš da najedanput je riknup i dobiš sve novo. :D
|
Citiraj:
a s popisom inkompatibilnih ploča poput AN7,NF7-S,EP-8RDA3+ te gotovo svim Gigabyte,Leadtek,MSI i Soltek ploča.....niko mi nemre reći da nadmašuje ThermalRightove coolere i da zaslužuje 10/10 |
Još uzmimo u obzir da na Thermalright možeš smontirati svakave fanove, od ultra tihog Papsta pa sve do Deltinog screamera (70 dB!!!)...
ThermalRight RULZ!:) |
Pa na kolko se vrti taj Deltin mlažnjak? Volio bi imat jednog doma.
|
Citiraj:
|
E, malo sam pretjerao, ipak nije 70 dB, "samo" 59;D Iako znam da ima nešto što radi 70, samo moram to naći...
vga killer, samo za tebe :D:beer: |
OMG. E da mi je to doma imat. To je dovoljno da ohladi cijeli stan.
Protok zraka od 220 CFM-a. Dobra stvar. Samo je problem kaj bi komp trebao biti u drugoj ulici. :D |
e sky što ti voliš tog papst-a ;)
kolko ih imaš u kompu? 8 komada?:D |
Zalman ide na EPoX sam mu moraš odrezat jedan dio nosaća. Slažem se da je to kretenoidno riješeno da na puno ploća ne ide.
|
Bilo bi bolje da su napravili sistem kao npr. na Vulcano 7+, tj. izmjenjive držače. Jedan za P4, drugi za socket A i treći za socket 940. Tak bi barem išao na sve ploče.
|
ja imam msi kt4 ultra..bi li ja mogo stavit thermalrightov sp97(jer ga dosta ljudi hvali)???
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledaj si ljepo njihovu stranicu i pošalji im mail >> ThermalRight Da SP97 i SLK 948 su najbolji zračni cooleri za socket A bez konkurencije.....hoću reći dok ThermalRight ne izda neki novi :D |
Citiraj:
Što se tiče rezanja stvari preko 400 kn, evo, najbolji je primjer blowhole i mrežice na mom kućištu:) |
lol:D
|
Dobro onda 50 kn sim tam dali taj SLK 948 ide na abitice:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:13. |