![]() |
koji driver za Logitech miš MX400?
e ovako, posjedujem logitech MX 400,
uglavnom, sa Logitechove stranice skinem zadnju verziju setpointa 4.0 no ta verzija mi izgleda radi probeleme, tipkovnica mi tipka obrnutim redosljedom, miš se blesavi, te ujedno, ne mogu programirati sve tipke na mišu. instalirao sam ih zato da bih mogao korisititi bočni scroll pošto to ne radi dok nema drivera, no dok nema drivera klik na kotačić mi omogućuje otvaranje novog taba u firefoxu, no sa instaliranim driverima to ne mogu, već se upali onaj scroll s kojim pomičeš stramnicu uz pomicanje vertikalno kompletnog miša. no i sa instaliranim driverima, ne mogu to promijeniti, i uopće nema opcije određivanja što da radi ta srednja tipka... znam da postoje negdje modani driveri, no niti znam kako se zovu ni odakle ih skinuti... :stoopid: aj pomagajte ako tko zna... |
Ja imam istog mišonju i SetPoint 4.0 i sve mi radi Ok. Što se tiče srednjeg gumba, kod podešavanja pod 3. Select Task kada ti je middle odabran, uključi Other i pod tim odaberi funkciju Middle Button. Ja sam to isto tražio baš zbog tabova u firefoxu.
|
e iako mi nema smisla to, evo sam tako stavio i radi sad srednji gumb.
vidit ću da li će mi se još pojavljivat ono čudno preokretanje riječi unatrag kad nešto natipkam... |
ovi drievri mi definitivno stvaraju problem.
bočne tipke na mišu, back/forward, mi recimo kod pregledavanja slika, odmah prebace 3 slike?! |
meni pise u setpointu da imam 2.42.257.00 na mx610 sve savršeno funkcionira...
mislim da ti driveri pasu na mx400??? morali bi dobro raditi;) |
Citiraj:
|
ne kužim zašto... možda mi miš crkiva? :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:59. |