![]() |
Preporuka coolera za Athlona 3000+
BOK ljudi
Koji bi mi vent preporucili za moj proc amd athlon 3000+??? To pitam jel me zanima dali postoji neki vent koji bi mi mogo ici sada na athlona a u bliskoj buducnosti da bi mi mogao ici na nekog intel c2d??? Jel uopce postoji dobar "univerzalni" vent,ak ne preporucite mi neki za sadasnji procesor(Ne preskup a mora biti tih) Hvala!!! |
sumljam da ima i fulao si podforum
|
Citiraj:
Koliko sam ja shvatio njemu treba neki cooler koji bi pasao na sadasnju s754 platformu, a kasnije i na 775. Takvih cooler ima puno, recimo TT ST ili TT BT,.... |
aha,754 sck. je.(mislio sam da je A) onda ima TT ST ili BT kao što je Milentije rekao
|
hvala ajd mi samo napisite puno ime venta da mogu malo prokopat net i maybi ubost jedan!!!!
|
:D thermaltake big typhoon i sonic tower
|
fala ljudi:respekt:
|
sonic tower ti je moja preporuka. . neki dan sam ga kupio i sluzi svojoj svrsi . .A64 3100+ drzi na 28 u idle-u a na 35 u loadu. . s jednim ventom u kucistu . . dakle, tih je :D
sonic je moja preporuka .. |
Citiraj:
He he,jedino ak si to mislio da ti je tih taj vent koji ti je u caseu,onda napisi koji je to,da covjek uzme odmah i taj vent pa stavi na Sonica :) |
Mislim da bi i Ninja(Scythe) došao u obzir...ispravite me ako griješim,no mislim da bi išao na oba socketa.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ninja je isto odlican cooler i kosta 290 kn a cini mi se da ima nekih 23 i nesto db glasnoce. . na sonica si stavi xilenca i smanji ga na 7.5 pa NEMAJ zvuka. . ipak sam ja ljubitelj sonica. . :D
maj opinjn |
ostavi si box cooelr, i samo gore stavi jedan 8cm vent na 7V. AC iz linksa za 30kn. i stvar riješena.
mislim, koje gluposti preporučate, proc mu vrijedi 150kn, a vi njemu preporučujete coolere od 300-400kn... ?? |
IMHO mislim da bi mu najisplativije bilo uzet Scythe Katana2
|
Citiraj:
Vidim da odmah iznad je spomenuta Katana 2 - pa jer bolja za tih 50kn vise od Coolermastera HyperTx ? Za katanu2 se ne mora ploca vaditi , vidim da dolazi sa 3 recimo nasatvka za odgovarajuci socket ? |
ne znam....mislim da se mora vadit ovisno o socketu .... znam da se za Katanu1 trebala vadit ploča za npr s939 (to znam jer je masni shebo ploču zbog katane :p )
|
e da, koji cooler se može postavit na soc 775, a da ne mora ploča van, jer mi je to takvi debilizam za neopisati. to mi određuje koji ću cooler kupit.
|
AC Freezer7Pro
CM HyperTX (bar mislim) TT BigTyphoonVX Scythe NinjaPlus to je kaj mi sad pada na pamet |
Cini mi se da za Katanu 2 se na cooler stavi jedan od ona 3 nastavka i onda se stavlja taj na leziste - gledao sa m na par reviewa na netu , i za 775 bas ima bracket sa 4 ona plasticna pipca i taj nastavak se sa 4 vijka stavlja na na plocu .
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ima mogucnost montaze i na Intela i na AMD-a sto opet odgovara(njemu). Na Intelu su vec poznati push pinovi (kao kod stock coolera) a za AMD-a su zakacke. I opet sto mu je bitno, nebi trebao vaditi plocu. Citiraj:
Citiraj:
edit: ja se ispricavam na ogromnim slikama, nadam se da je sada malo bolje :) |
thanks ljudi kad nabrijem kuciste ici cu po neki kuler!!!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |