![]() |
Komp se nenormalno usporio
Kao što se vidi iz naslova, nenormalno se usporio.
Npr. film koji mi se prije DivXom 5.1.1 kodiro u dva prolaza po 1h20min sad je išo po 3.5h svaki, winamp mi šteka ak mi se u pozadini neki program otvara, makar i IE, DVD2AVI project file mi sa dosadašnjih 5-8 min pravi preko pola sata, i slična sranja. imam WD 60GB, C: NTFS 5GB D: FAT32 40GB E: FAT32 2.5GB jako puno tog sam snimo na D:, pa jel može bit da bi pomogo format D:-a ili nešt slično? Fala |
Format D nema smisla u svezi s ovim...
Imaš antivirusni program? Pokreni task menager i vidi koji procesi ti zauzimaju najviše proca i memorija pa nam javi da vidimo što te j.... |
1 privitaka
Evo procesa, malo su veliki.
a gledaj ovo, pokrenem neru i neče snimat više od 16x, odam ja na test drive speed, i pazi sad 3200kb/s , hebote pa 16x je 2400kb/s. Mislim ono, kaka su to sranja, prije mi je bilo oko 23000-26000kb/s ovisno o tome kolko dugo nisam formatiro. BTW nemam antivirus. frendu sam posudio cd s nortonom i nikako da odem po njega. |
Daj pogledaj u Device manageru pod IDE controllers u kojem ti modu rade uredjaji?
|
Citiraj:
- device 1 - multiword dma mode 2 Second. ch. - device 0 - multi dma mode 2 device 0 je ak se nevaram hard. PAS Mater pa zašt mi njemu nije uključio DMA. Jebeš mi čvarak idem po čekić.:fuming: |
Uninstaliraj oba kontrolera, restartaj komp da ih opet nadje i to je to :beer:
|
Citiraj:
neču to odma napravit jer sam se jedva spojio na carnet, a ak se sad skinem nema teorije da ču večeras ponovo uč.:p Još jednom fala, i budi bez brige, ak nebude radilo evo mene ponovo.:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
BTW dok sam još tu - ni meni ni frendu se komp negasi od prve, moram dvaput ić na turn off. nije neki problem, al kad već gnjavim...
:beer: |
Citiraj:
:fuming: Vidio sam ja te xp-ove drivere. Nebi s njima proradio da ga *****..:rambo: Izgleda da trenutno imam od winNT: |
Citiraj:
Fala još jednom i evo ti ne jedna nego cijela gajba.:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
Za drivere od modema pogledaj driverguide.com. Registracija je besplatna. Uskoro ce okupljanje pa... hm... :beer: :D |
Citiraj:
Evo još koji:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda kad skupim još koju godinu i kojih soma postova, pa se vidimo.:D :D :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:32. |