![]() |
Objašnjenje kratice LR
Molim nekog za pomoć da mi objasni šta znači kratica LR na ati-jevoj grafičkoj kartici (točnije SAPPHIRE ATI Radeon HD2600 Pro LR) PLEASE hitno je!!!!
|
Lite Retail.
Gornje znači da uz grafiku ne dobivaš nego osnovno (drivere, kabel) tj. nema bogat bundle! Zadovoljan??? |
PowerColorove su sve LR :) Kablovi i Amen, cak im je i manual LR, mali poster i odskakutaj na igranje, hehe.
|
Ok, thanks... A sad drugo pitnjce.... Nemam puno kinte a trebam neku doru grafu za 500-600 kn iz ve-mila ili hg spota......
|
Citiraj:
|
Ili X800 serja za ciglih 300kn sto je po meni BestBuy trenutno ;) 256-bitna grafa za nista perja ;)
|
Da samo kaj pola novih igara neće radit na njoj...
|
Citiraj:
Ali ono sto radi - radi najs, za razliku od ovih 128-bitnih pizdeka 7600GS :) |
Citiraj:
a do 600kn je bolje uzeti 7600gs sa ddr2 nego x1650pro sa ddr3 , mozda ce nekima zvucati kao laprdanje , ali koristio obje i kad se sve zbroji i oduzme 7600gs zbog svoje arhitekture je ispred ... iako na 600kn dodati koju kunu i uzeti 7600gt ili 2600xt je punnnno bolji potez .... Inace , ovo je 5. tema ovog korisnika o istoj strani ... :lol2: |
Citiraj:
Već je upozoren par puta, teme su mu pobrisane-ako nastavi leti bananko. Da ne pričam o tome da traži pomoć a nije ni konfu stavio u sig... |
Citiraj:
|
Citiraj:
...a sto se tice razlike izmedju X800XL i 7600GS:) Pogledaj kako kako musa dere jarca, neka cucla struju, ali jos uvijek je pila od kartice za cca 300kn ;) http://www23.tomshardware.com/graphi...=531&chart=196 |
Evo, stavio sam svoju konfu pa ju možete pogledati... Ispričavam se zbog toga...
|
Može jedno pitanjce? Napajanje mi je počelo čudno zvučati i ponekad mi se resetira komp nakon duljeg igranja igrica.. trebam prijedlog za solidno napajanje do 300 kn da drži moje komponente i novu ati 2600xt... jer budem za nekih tjedan dana mjenjao grafu..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
meni je vise zao svih ovih koji su se zaletjeli na jace dx10 modele, bojim se da ce njihove kartice biti gdje je x800 danas za godinu dana pa ce se igrati s nama na dx9 modu :D nego, dobri ste tim "dodaj jos malo pa moze kupiti ovo ali kad vec imas toliko dodaj jos malo pa mozes....". ljudi obicno shvate koliko je to besmisleno kad krenu kupovati novi auto pa ih uvati ta "al ako dodam jos malo...." groznica :) IMO nek kupi polovnu x1050pro koje idu po smijesnim cijenama a i uklapaju mu se u budget. naravno, ako doda 100kn :D. no barem ce vrtiti naslove koji su jucer izasli (shitsis iskljucen donekle) na high sto 7600gt i ekipa vise bas i ne mogu cim se reza malo digne. a cak i ako si kao ja na 17" kockici i bez problema trpis 1024x768 nije bas bajno |
ja sam ciljao na hd 2600xt ili pro zbog novijeg čipa... A direct x10 naslove još ne mislim igrat barem 1.5 godinu...
|
Greg ti si u potpunosti pogudio moje dileme za grafu , uvjek bi dodavao 100 na 100 kuna i to bi došlo na 1000...
|
Citiraj:
|
ma to LR ti je drugi naziv za..maznuli smo vam oriđiđi igre iz kutije...:D:D:D, a znači Lako Razhebemo...:chears:
ukratko,dobiješ vga,2 kabla,cd sa driverima..i kutiju... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:58. |