PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   crossfire hotfix na novim igrama (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=87343)

Mortal 13.11.2007. 23:45

crossfire hotfix na novim igrama

Kao što znate imam cf x1950gt i konačno sam se vratio doma da isprobam NFS PS demo na svojoj mrcini iz siga. Do sada sam se natezao na laptopu i išlo je nekako na 1024x768...

No da ne duljim, instaliram, odmah sve na max postavke, trza ko vrag par frejmova. No dobro malo sam pretjerao, pustim rezoluciju na 1024 čak i ponovo trza, makne AA i AF isto! Pratim frejmove u frapsu i frejmovi ok lete ali trza jako, ide na 50 pa padne na 30 ali trza kao da imam S3 virage :)

Poludim stavim odmah nove drajvere gore, pa CF mora iz druge kartice vuć AA i AF i jednostavno nfs mora grist! Naravno driveri nisu riješili problem. Onda fore radi u "in game" disejblam CF i igra proradi kao suza, frejmovi porastu, trzanje prestane na 1280x800 radi na 60 frejmova sa AA x2!!

Malo sam proletio na netu ima isto dosta takvih problema, dakle EA i ostale nvidia like tvrtke jednostavno u demo ne stave podršku za CF i čekaju valjda full relase. I vjerujem da s time uspjevaju dobiti više ljudi na nvidiju, ja sam već htio prodati kartice kada mi dođe jedina igra koju hoću igrati (naravno uz crysis) koji je isto nvidia like i demo ne podržava CF. Naravno sada demo igram u single modu i isto tako ću i crysis demo :(

Eto ja se već ponadam prcnut sve vas na 8800-tkama kad ono ja ispao luzer :lol2:

Ovo sam našao na AMD forumu za crysis u single i cf modu na ati kartušama:

CPU test: Min 7.34 Av 14.90 Max 18.82

GPU (CF) Min 12.80 Av 18.65 Max 20.85

GPU (single) Min 13.33 Av 21.37 Max 30.58

The settings are 1680x1050 and Medium on everything.

Ja svoje rezultate neću postat jer se sramim, tek kad dobijem hotfix za CF onda ću stavit FPS-ove

segregator 14.11.2007. 11:14

Koji driveri? Probaj beta 7.11 koje sam postao, ili pričekaj koji dan, svaki dan bi mogli izaći i službeni

Mortal 14.11.2007. 13:24

Nije stvar u driverima nego u podršci proizvođača koliko sam ja shvatio. Onda bi za svaku igru koja stigne morali drugi driveri dolazit.

segregator 14.11.2007. 13:33

Citiraj:

Autor Mortal (Post 869200)
Nije stvar u driverima nego u podršci proizvođača koliko sam ja shvatio. Onda bi za svaku igru koja stigne morali drugi driveri dolazit.

ha čuj, vidi riliz notz od 7.1.

"# Call of Juarez: Enabling CrossFire™ and setting the in-game graphics options to higher settings no longer results in the game failing. Further details can be found in topic number 737-29541
# Call of Juarez: Setting up a multi-player LAN game on a system running Windows Vista and containing an ATI Radeon™ HD 2900 series of product no longer results in corruption being noticed 737-29917
# Ghost Recon Advanced Warfighter: Pressing the Alt+Tab keys when playing the game no longer results in the Windows Vista operating system failing to respond. Further details can be found in topic number 737-28491
# GTA San Andreas: Enabling AFR mode and CrossFire™ no longer results in corruption being noticed in the opening cinematic of the game. Further details can be found in topic number 737-29543
# Might and Magic Heroes V: Display flicker and corruption is no longer noticed when CrossFire™ is enabled. Further details can be found in topic number 737-29913 "

Vjerojatno je malo do drivera, a malo i do igre

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:43.