![]() |
UTP patch kabel, 20m(ili duži) u Rijeci?
Zna li netko gdje bi se u Rijeci moglo nabaviti 20 metara UTP patch kabela(gotovog, dakle)?
Bio sam u Ve-milu - nemaju, ne znaju kada će dobiti, ne može se naručiti. Ventex - imaju 15m, duže od toga ne. Chipoteka - samo 15m, ne mogu naručiti duži (Ovo mi je vrlo čudno jer na njihovoj stranici nalazim da ga imaju. Možda se onom zgembotu samo ne da za***avati sa mnom i mojim jeftinim, glupim kabelom...) Any more ideas? Nekako mi je glupo naručivati kabel iz ZG i platiti poštarinu u iznosu pol kabela :D ...ali sve mi se čini da će tako nekako morati biti... |
Uzmi ovo
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=053.512.059 I reci da ti ga ukrimpaju, dakle uzmes jos i 2 ova :D http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=053.512.060 Uzeo sam tako 20metara za frenda i mene i razvukli kabel preko balkona, po kiši,grmljavini, vijetru .. nikad problema. :) |
Citiraj:
Thanks, SniperWolf! Odem sutra prije posla gnjaviti linksovce :chears: |
Ma ovi iz čipoteke su svi neki mutavi :)
ne sumnjam u njihovo znanje i struku ali su fakat malo mutavi, škrti na riječima i sve traljavo rade, čak mislim da znam na kojeg misliš. Ne živim daleko od čipoteke pa svako malo kupujem nešto kad mi zatreba, điđe-miđe - lemim kad stignem :D |
Ako ti nitko ne bude htio zakrimpat samo javi pa cu ti ja doletit to nabrzinu rijesit:chears:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Odi na Lovorku u oni informaticku firmu. Kako se zove pak sada nemogu se sjetiti. Ugl tamo sam si ja jednom sklepao 70m. Imam klijesta ali ne prfi a na ti udaljenostima ipak treba paziti. Provjeri ti ga odmah sa flukeom i sve pet.
P.s. Arbor je firma sada se sjetio... |
Citiraj:
BTW...u Linksu su mi rekli da mi oni to ne mogu zakrimpati i da probam u Chipoteci :D Hvala svima na pomoći! :chears: |
Ma kako nemogu?? Pa ja sam njima reko da mi to naprave i za 2dana stiglo iz ZG točno po mjeri.
|
lolcina pa sta u rijeci u linksu nitko nezna zakrimpati utp :D:D :D
|
Domagoj & co. su navikli samo na fine stvari pa takve stvari prepuštaju šljakerima u centrali. Hebate, njih 4 tamo za svaki qrac moraju zvat centralu, a ne mogu ispitati ni keks meme nego sve mora u Zg.
|
Ne, nego im je kabel bio u Zg :p
sta ja znam, pitajte njih nemogu govorit ovako napamet za ljude.. znam da nije bilo nikakvih problema s njima.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |