![]() |
Sto preporucate za igranje?
Zanima me jer nisam pravi naslov zaigrao vec tri mjeseca, ovo je bilja jedna od vecih susa sto se igara tice u posljednje vrijeme.
Igram Forgotten battles kad uhvatim vremena ali mi lagano dosadjuje, osim njega ne gejmam nista drugo. Dakle cime vi prikracujete popodneva i imate li sto za preporuciti da je kvalitetno i malo dugotrajnije? znaci neki RTS,moze i RPG ili avanturu ali da stvarno vrijedi Ajd :beer: |
Probaj neighbours from hell.Kratka igra ali zakon za prikratit podne-dva.:beer:
|
po drugoj preporuci Call Of Duty i Rise Of Nations.
|
Ja trenutno igram Star Wars KOTOR, igra je OK. Ako još nisi igrao Morrowind, svakako ga probaj. Fenomenalna igra, a duuugo se igra.
|
probao sam RoN.
Stara tema puno puta prozvakana. mozda probam Morrowind |
XIII <--meni je dosta dobra...ovih sam ju dana bas prošao...inače je igra nacrtana(po stripu)...al dobro zgleda...:)...
|
Call of Duty je dobra baš sam je danas prešo, ali je ful kratka, prešo sam ju za 3 dana.
|
Citiraj:
|
Probaj Gothic, meni igra stvarno nije losa
|
danas poceo igrat
Prince of Persia - Sands of Time bas lipo izgleda grafika, zabavno se tuc , a sutra cu je prec do kraja... jel volis avanture? |
Ma moze sve...:D
|
Ja tek jucer nabavio nove nastavke medal of honor pa krecem s time ali opet ispocetka alied assault:D :rambo:
Nije mi los ni DUNGON SIEGE pa cak i vrlo dobar Naravno CM4 forever,sada je mala pauza malo je dojadilo a i TV TUNER je tu:D |
je li izišao Colin 4 za PC?
jel zna tko? |
Ljepo si nabavi NWN i dodatke m (Hordes of underdark i shadows of undrentide) i imaš se s čim igrati dobrih pol meseca .
|
Citiraj:
I nakon toga još 2 puta:D |
...netko je vec spomenuo DANGEON SIEGE,fenomenalan naslov svakako probaj
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:09. |