![]() |
Skuren procesor?
Buraz od nekud nabavio P4 3.0 Prescott 478 sa sumnjivom donjom stranom pa sumnjam da je skuren. Nemam na čemu probati da se uvjerim. Procijenite sami:
http://img372.imageshack.us/img372/8...0395no6.th.jpg |
sta je ovo plavkavsko sivkasto izgleda ko da je pasta na pinovima :stoopid:
|
Ja jos nisam dozivio skureni 478 procesor. Ustekaj i pomoli se :)
|
to meni ko neka prljavstina izgleda,mozda od neke stare paste
|
I meni je to u početku zgledalo na pastu, ali još nisam doživio da pasta dođe s donje strane procesora, mada sam čuo slučaj gdje je čovjek mislio da pasta ide na socket i natrpao pastu u rupice. Još mi samo treba neka 478 ploča di ću to isprobati.
|
Pinovi se nisu odlemili (vidio bi da su se oni zlatni lemovi malo digli i da su se razdvojili od tiskane pločice). Termalna pasta mu se tamo slučajno našla, zamazani prsti ili tko zna kako...
|
meni je na jednom procu s478 celeron D prescott otpala jedna nozica pri kraju i radi sve 5
|
Mislis na onog kojeg si nosio u dzepu?
|
Ima li itko tko je voljan isprobati jel procesor radi. Ne kupuje mi se ploča ukoliko ne radi, a ak radi, ionako imam sve potrebne komponente negdje spremljene osim ploče pa ću složit nešto i vjerojatno prodat.
|
Citiraj:
LOL. Onaj sto je prosao sve tulume u dzepu :) |
Citiraj:
Citiraj:
@1v@n..izgleda ko da je prljav..poprilično sam siguran da će raditi uredno :) |
Mislim da je skuren da bi izgledao poprilicno garavo, hehe.
|
Probao bi ga ja isti tren da imam matičnu u koju ga mogu upiknut ili da netko od frendova ne pati na najnovije sockete :D Nemam ga na čemu probat. Ima tko neku prastaru 865PE ploču za isprobat ili prodat ako se ispostavi da radi?
|
Postavi oglas na Tržnicu za kupovinu matične :)
|
Citiraj:
|
je to je taj i jos dan danas sljaka ko novi
|
@ Vin EuroDizel: Ma meni je svejedno kakva je ploča, trebam samo probat jel procesor radi. Ako radi, trčim u dućan po AsRock 865G. Zar nitko nema neku ploču na kojoj mi to može isprobat???
|
Postao si već dosadan sa tim :D
Ako netko ima, javit će ti se...Kao što sam rekao, otvori thread na Tržnici za kupovinu matične (ili potraži po Prodaji da li netko prodaje) i čekaj malo... |
Mogu ti ja probat, ali tek iduci tjedan, ovaj tjedan sam u guzvi....
EDIT: OT: a ja trazim nekoga da mi proba jednog Bartona :) |
možeš kod mene isprobat...ak si iz zg.
|
@ Swarm dude - vjeruj, znam da sam dosadan, al fakat bih htio to što prije riješiti sad dok imam vremena.
@ zah3b - iz zg-a sam, reci di i kad da dođem i dolazim |
iz vrapča sam,možda može i sad za vikend al neznam još dal ču bit u zg...pošaljem ti broj moba na pm pa se čujemo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:47. |