![]() |
Thermaltake DuOrb
Neznam sta TT nastoji postici s ovim hladnjakom .. ali 2 pipe ne uljevaju povijerenje
http://images.google.com/images?clie...=1&sa=N&tab=wi |
neko nije dobro gledao ili citao:lol2:
This heat sink has six heat pipes and a pair of cooling fans to help keep the temperatures low... bla bla.... ne znam ne izgleda loshe ali je HUGEEEEEE :banned: vidjet cemo kako ce porci na review-ima i licno ako ga ko kupi :):goood: sorry si mislil na VGA cooler ili CPU Cooler... ovo su podatci za CPU... :goood: |
Tek sad kuzim ima i CPU cooler
mislio sam na ovaj http://www.matbe.com/images/biblio/d...0000058693.jpg |
Nakaza. Ko 2 nerazdvojena jednojajcana zalmana. A vjerojatno se prema istoj analogiji i glasa.
|
|
Ladi bogami :stoopid:
|
Ladi, ladi, kako i nebi - dvije buse bakra (aka srezani vf900). Inače i ne izgleda toliko loše kako ga je kolega gore opisao :)
|
Ma naravno, ne u smislu da je gadan (stovise, suprotno), nego mi je prva asocijacija bila na mutiranog dvoglavog VF-a. :)
Znam, znam, personifikacija vga hladnjaka, moram se maknut od kompa. :nuts: :D |
Sa ovim cudom bi mogo zamjeniti svoj stock hladnjak,kad dolazi u hr??
|
Na ATI podforumu ima jedan link gdje ga je lik montirao na HD3870 i dobrano spustio temperature.
|
jel bi moglo ovo oladit gts320, i kolko je bolji lošiji od vf1000
|
@janko..googlaj ;)
|
Ako je tukao vf900 za 5 stupnja mora da je dobar. Samo me zanima ide li to na hd3870x2!?:stoopid:
|
Kako misliš da bi mogao ići, kad ima jednu bazu?
|
Citiraj:
|
Zračnog aftermarket coolera nema. Eventualno nešto homemade...
|
|
Citiraj:
|
Vrijedi li za ovo dati 30,5 €(milim na cooler za GPU)?
Imam problema sa hladjenem grafe i stvarno mi temperature idu na zivce... Kontao sam da kupim i ovu za GPU i za CPU... To me dodje oko 75€... Vrijedi li? A i nemam bas neki izbor, pa.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:53. |