![]() |
Prescot
Šta je na kraju s tim? Vidim da ga Autronic već ima u podnudi. Šta je na kraju bolje P4C 3.0 ili P4 Prescot 3.0? Cijena im je identična. Isto kao i 2.8
|
Ja bih uzeo 3.0C, jer se za razliku od prescota manje grije.
Nevezano za temu nacuo sam da ubrzo izlaze Celeroni bazirani na Prescot jezgri i sa 256kb cachea koji bi trebali ponuditi duplo bolje performanse od trenutnih. Ako to bude istina Celeron bi mogao ponovno postati pun pogodak. |
Ja bi išao na prescott. Više se grije, ali ako se ima vodeno, trebao bi ići u nebesa. Ipak, bolje 0.09 nego 0.13 tih njihovih:D
I tko zna šta još možeš kasnije otključati u njemu..... |
ja recimo ne bih mijenjao proc, malo bi pricekao da vidim kak ce se stvari razvijati pa bi onda odlucio
osim ako moras uzeti novi proc:rambo: |
Citiraj:
|
mozda ipak malo pricekati (jesen-zima 2004).
|
Citiraj:
|
Pa ljudi moji kaj vi niš ne čitate?! Pa popljuvasmo taj jadni preskot a sad več razmišljate o kupnji istog. Pa zaključili smo da mu treba energana za pogon a još veča za hlađenje. O nekom suvislom overkloku nemojte razmišljat bez opako opake vodenjače jer čete imat kineski sindrom (doći će do rastapanja jezgre koja će kroz Zemlju proć do Kine). :beer:
Dajte da vidimo kak bu izgledal taj novi steping... |
Citiraj:
|
Eto, obistinile su se moje riječi... Prescott (sadašnji stepping) će naći svoje tržište, ma koliko to ne zasluživao...
|
hehe. Prescott 3,2E je cak 50fps sporiji od P43,2 northwood-a na DM-Inferno mapi u UT2k3 (na razini celera 2,6). Opcenito je 3,2E tek malo brzi od 2500+ :D .
|
kakva je intelova "rock lake" D865PERLK kaj se oc-a tice? u biti, kakve su opcenito intelove maticne za oc
|
Ak mene moje pozitronsko pamčenje služi , neko je več bil rekel da intelove ploče nisu dobre za overklokiranje:)
jedino ak se to u međuvremenu nije promenilo :rolleyes: |
intelove ploce ti nemaju nikakvu opciju u biosu sto se oc-a tice.
Samo sa obicne usere. |
ok, fala... ak bu sve bilo po planu, mogao bi uskoro preci na p4 pa sam si mislil mozda uzet intelovu mobo posto ih mogu nabavit po ljepsim cijenama nego kaj su u ducanu :cool: , al zato samo intelove :mad: , a posto mi je nofcani fond dosta ogranicen i patim na neki bolesni oc, uzeo bi tako 2,4c i malo ga sforsal, dakle morat cu ipak dat stoticu vise za ic7 il nesto slicno...
|
Citiraj:
I definitivno nemoj uzimat Prescotta, uzmi 2.4C i nafrlji ga na 3ghz(ide svaki uz minimalno ili nikakvo dizanje voltaže) :beer: |
kaj uzet, ic7 vulgaris ili p4p800 deluxe, razlika u cijeni je neznatna
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:36. |