![]() |
Problem sa accountima i security-ima
Problem je u tome da se neki programi ne zele instalirati i pokretati ako ne koristim opciju Run As i odaberem Administratora..
recimo WinRar uopce ne mogu instalirati ak ne odaberem Administratora, instalacija Corela takodjer, Microsoft Outlook se ne pokrece nego se smrzne... itd... Formatirao sam particiju i snimio WinXP +SP2 ponovno i opet ista stvar... probao sam i varijantu sa integriranim updateovima no ista stvar... nije mi jasno u cemu je problem.. jedino sto mi se cini mogucim problemom je knjigovodstveni program s kojim se instalira MySQL koji onda doda jos jedan user account.. probao sam obrisati i taj account no nije pomoglo... |
Ti se ne zezaš... :stoopid:
Reći ću ti samo - naravno da ne možeš instalirati programe koji pišu po Registryju ukoliko instalaciju ne pokreneš pod accountom koji ima administratorske ovlasti na računalu. I ne, ovo uopće nije problem, niti bug. To je prirodno funkcioniranje stvari. P.S. Skužim li da trollaš, ide perma-ban. :goood: |
Citiraj:
|
Onda odmah u uvodnom postu reci sve relevantno za problem. Naravno da nećeš dobiti kvalitetan odgovor kada ne daš dobar opis problema. :stoopid: No, ajmo dalje na problem: nema potrebe da svoj account stavljaš "na sva moguća mjesta", dovoljno je da bude samo i samo u Administrators grupi. Nemaš kaj drugo čačkati po Local Security Policy.
|
Misak jesi slucajno provao to rjesit preko CMD-a preko naredbe "net user"...
|
Citiraj:
|
uđi u safe mode i napravi novog admina i loginaj se preko njega....
|
pa logiraj se preko admin acca :D
|
Citiraj:
|
U HKCU se ne nalaze globalne konfiguracije instaliranog softwarea, već samo user settingsi. Ne nabijaj mak na konac. :chears:
|
Citiraj:
:D |
Svakome normalnome je apsolutno jasno na što sam mislio napisanim. Do the math.
|
Citiraj:
Ovo je diskriminacija nenormalnih na forumu. Stari Rimljani bi rekli: "Per ipis dudatis eneus iri!" |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:27. |