![]() |
Kako napraviti od kompjutera SERVER?
Htio bih malo pokusat, zanima me. Znam da mora stalno radit da bi server mogao stajat. Ali me zanima ako netko zna kako se to radi.
I koliko slab komp mora bit npr da bi to mogao izdrzati. Ili mora biti jak onoliko koliko je igra jaka, znam da server inace su jaki ali nemaju neke graficke tako da... Ja bi htio napraviti server da mogu drzati par igara na netu. FEAR eto...hostam ja i ostavim ga da radi, ali nije to to lol ili na tome principu i rade. Inace...malo sam cito o tome pa mi je zapelo za oko, pretvorit neku staru masinu da mi drzi server ili placat svaki mjesec 250kn.:stoopid: |
A jesi postavio pitanje. Bolje ga skužiš kada ga čitaš odozdo prema gore....
Server za igre, pretpostavljam. Nema nekog velikog univerzalnog rješenja. Svaka igra ima svoju priču, svoje zahtjeve i postavke. A uz to, pola tih radnji vezanih uz postavljanje svog servera za igre je ilegalno tako da... |
|
|
|
Citiraj:
ma nisam znao da je to nelegalno...ne vidim ni zasto moj komp, radim s njim sto hocu:D |
Spamerima svima po 10 dana bana? Kako bi to izgledalo sada :D
kripton; naravno da možeš raditi s kompom što hoćeš. No potrebno znanje kako to napraviti ćeš morati potražiti negdje drugdje, ovo se laganini pretvara u spamaru pa zatvaram. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:49. |