Citiraj:
Autor BladeRunner
(Post 857010)
a bubba ako ti neznaš, tko će znat....
|
Znam ja za sve - osim kako to dobiti doma skoro pa besplatno. :)
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
(Post 857016)
Ne vidim nacina na koji bi bilo kakav boot ROM od bilo kakve mrezne kartice bio sposoban kontrolirati BIOS...
|
Obicno treba dodatnih mikrokontrolera i cuda, no rekoh, mozda se nesto promijenilo od zadnji put kad sam se igrao s time...
Citiraj:
Autor Old Iggy
(Post 857112)
Ima. :D
|
Izgleda da si previdio dio "u kucnoj radinosti" sto je != masini s 10000 procesora i kolicinom RAM-a s prefiksom koji se rijetko koristi! :D
Citiraj:
Eno na h.c.h., u pravilu treba specijalizirani HW jer je bitna integracija s BIOS-om. To su u biti posebni moduli s LAN prikljuckom, nije samo LAN adapter.
|
Znam da su posebni moduli/kartice ali rekoh, mozda ima nesto za low end masine. Ahh, tezak je zivot... :)
Citiraj:
Autor syss
(Post 857124)
ziher mu ovo treba jer mu se ne da preštekavam monitor ili kvm svič kad hoće promijenit boot order na mašini u špajzi :)
|
Otprilike. ;)
Citiraj:
Autor Old Iggy
(Post 857128)
Pa nije bas nenormalno, to se danas sve vise trazi jer je jako korisno, posebno na kriticnim sustavima. A gdje mu treba ne znam, sigurno ne doma, bit ce da nekom nesto slaze. :fiju:
|
Da nekom slazem, znam sto bih mu uzeo, jer ne bih placao ja, nego osoba koja to uzima. :)
|